5 afirmatii vitale pentru sezonul Taurului

1
De Cristina Tudor
12 mai 2022

Este momentul sa profitam din plin de sezonul linistit al Taurului pentru ca nu va mai exista un alt moment atat de plin de pace, de fericire si de recunostinta cum este acesta.

Daca ai simtit ca ai nevoie de o scurta pauza, iata ca sezonul Taurului este in sfarsit aici pentru a iti oferi acel moment dulce de odihna si relaxare. Am inceput deja sa ne relaxam si sa intram in starea boema a Taurului.

Fie ca am iubit sau am urat focul si scanteia sezonului Berbec, cu totii avem nevoie de echilibru in viata noastra, iar aceasta perioada este aici pentru a inclina balanta inapoi in favoarea stabilitatii si a linistii interioare. Iata care sunt afirmatiile care ne pot ajuta sa fim in ton cu Taurul in urmatoarea perioada:

1. „Vad frumusete peste tot. Lumea aceasta este minunata. Traiesc in abundenta si atrag tot ce este special in viata mea.”

O parte din puterea Taurului este faptul ca recunoaste frumusetea din toate aspectele vietii. De aici capata reputatia ca iubeste cele mai frumoase lucruri – deoarece recunoaste calitatea atunci cand o vede. Insa, mai mult decat atat, Taurul reuseste sa recunoasca frumusetea peste tot – indiferent de situatie. Un Taur se poate bucura mai mult ca oricine de un apus, de gustul unei cafele puternice, de zambetul unei persoane straine, de imbratisarea unui om drag.

Fa-ti un obiectiv in aceasta perioada, si anume invata sa vezi frumusetea acolo unde exista.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com