5 zodii vor fi de neoprit in urmatoarele 6 luni. Dragoste, bani, succes si implinire pe toate planurile

1

Vara si toamna acestui an vin cu multe bucurii pentru acesti nativi norocosi.

Cinci zodii sunt avantajate in toate sectoarele vietii lor. Planetele Jupiter si Pluton sunt pozitionate favorabil pentru ca ele sa aiba doar de castigat.

Daca ai zodia sau ascendentul intr-una dintre aceste zodii, iata ce te asteapta

Intregul an se desfasoara sub influenta a doua tranzite extrem de importante, care iau amploare incepand cu mai 2024. Pluton s-a stabilit in Varsator inca de la inceputul anului, dar abia acum incepe sa-si faca simtite afectele. Mari transformari in planul relatiilor, dorinta de socializare si de apartenenta. Toate acestea vor fi intense pana la final de 2024. Jupiter, planeta norocului, ramane in Gemeni timp de un an, din 25 mai, aducand mari reusite in colaborari, negocieri si favorizand sectorul comunicarii.

Taur

Urmeaza o perioada de implinire sufleteasca pentru tine. Care sunt dorintele tale cele mai adanci? Poti acum sa incepi proiecte la care doar ai indraznit sa visezi. Orice idee, chiar daca pare extrem de indrazneata, are acum sanse sa se implineasca. Esti sustinuta de astre in domeniul educational, deci inscrie-te la cursuri sau sustine examene, in special in august si septembrie.

In planul iubirii, ai parte de vesti bune in legatura cu viitorul tau. Mosteniri din partea familiei sau cadouri din partea partenerului de viata sunt de asteptat.

Gemeni

In a doua parte a anului 2024 esti ocrotita de Jupiter, marele benefic. Ai mare noroc la bani si in iubire. Sectorul financiar infloreste si acum poti sa faci economii, investitii sau sa-ti platesti datorii. Toamna e favorabila pentru schimbari de job.

In dragoste, ai parte de declaratii, fie din partea iubitului tau, fie de la pretendenti, daca esti singura. E o perioada buna pentru a incepe o noua relatie, in acest caz.

Cele mai destepte zodii si ce tip de inteligenta ai, in functie de semnul in care te-ai nascut

Balanta

Ai parte de 6 luni de crestere in plan emotional si spiritual. Iti regasesti adevaratul sine si te ghidezi dupa valorile tale. Descoperi ca ai uitat de unele lucruri importante pentru sufletul tau. E o perioada foarte buna pentru a (re)incepe hobby-uri si pasiuni. Toate activitatile in care iti pui energia vor avea rezultate extraordinare.

In ceea ce priveste relatiile, esti avantajata in discutiile cu superiorii si negocierile salariale. De asemenea, daca au existat conflicte in familia ta, in august, septembrie si octombrie primesti ocazii pentru a clarifica lucruri. Te poti impaca cu anumiti oameni.

Sagetator

Radiezi de fericire incepand cu luna mai. Astrele lucreaza in favoarea ta si ai parte de o multime de beneficii pe toate planurile. Daca ai de finalizat un proiect la serviciu sau doresti o marire de salariu, ai mari sanse sa obtii orice, trebuie doar sa ceri. De altfel, sectorul comunicarii e cel mai avantajat pe harta ta, deci poarta discutiile importante pe care le-ai amanat in trecut.

Cu partenerul de viata vei avea o comunicare vizibil imbunatatita si reusiti sa ajungeti la un consens intr-o problema importanta ce va priveste relatia. Daca esti singura, te poti indragosti in lunile iulie sau octombrie.

6 zodii sincere versus 6 zodii care iti spun mereu doar ce vrei sa auzi

Pesti

Vara si toamna acestui an vin incarcate de bucurii pentru tine, caci ai parte de reusite profesionale. Acestea vor aduce si o crestere a veniturilor. E posibil sa iei decizii legate de sectorul imobiliar, te poti muta sau renovezi o locuinta.

Daca esti intr-o relatie, e recomandat sa mergi intr-o vacanta spre final de august, inceput de septembrie, cand sectorul amoros este extrem de favorizat. Pasiunea va fi la cote maxime. In aceeasi perioada poti sa iti intalnesti sufletul pereche, daca esti singura.

Foto: Freepik.com