7 motive convingatoare sa iubesti femeia Taur

1
De Cristina Tudor
12 iul. 2022

Indragosteste-te de o persoana nascuta in zodia Taur… si vei fi cel mai fericit om din Univers.

Cuvinte cheie pentru zodia Taur: prietenie, iubire, sinceritate, incapatanare, intelegere, familie, sensibilitate.

Destin sentimental: nu isi ofera inima tuturor persoanelor pe care le intalneste, se indragosteste destul de greu si isi supune partenerul la diverse teste inainte sa darame zidurile inaltate in jurul sufletului sau. Se casatoreste in momentul in care este absolut convinsa ca este cu o persoana suficient de matura incat sa poata avea o familie.

Calitati: generozitate, altruism, energie, sociabilitate, prietenie, responsabilitate.

Compatibilitati: Rac, Fecioara, Balanta, Pesti.

Iata 9 motive pentru care sa te indragostesti de o persoana nascuta in zodia Taur

⁣1. Intotdeauna priveste partea plina a paharului. Nu se concentreaza pe lucrurile negative, ci din contra – este optimista si pozitiva indiferent de situatie. In plus, nu pierde timp plangandu-se de o problema – ci cauta solutii astfel incat sa o rezolve.

2. Stie sa se bucure de lucrurile marunte. Pentru ea viata este o bucurie continua. Un apus de soare, sunetul valurilor marii, o cafea aromata la primele ore ale diminetii, o bataie de vant, o imbratisare oferita din tot sufletul, o plimbare prin parc.

3. Este un suflet incedibil, pe care te poti baza intotdeauna. Va fi mereu acolo pentru tine, dispusa sa te asculte, sa iti ofere o mana de ajutor si un umar pe care sa plangi in momentele mai putin frumoase fara sa te judece.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com