Aceste 3 zodii emana acel aer de “quiet luxury” – Sunt sofisticate intr-un mod subtil

1
De Alice Papuc
20 aug. 2023

„Quiet luxury” este trend-ul momentului de pe TikTok, si toata lumea il adora.

Cu siguranta ai auzit cel putin o data termenul de “quiet luxury”, tot mai popularizat pe social media. Este vorba despre acel look discret, atemporal, cu piese calitative, care emana eleganta. Toate aceste lucruri sunt facute intr-o maniera cat mai clasica, fara sa vezi logo-uri de brand afisate peste tot. Descopera 3 zodii care emana acest aer luxos prin toti porii!

Cat de ordonata esti, in functie de zodia ta

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Daca ai cunoscut cel putin o data un Taur, stii deja cat de indragostit este acesta de lucrurile luxoase si de buna calitate. Dar Taurul iubeste si confortul si stabilitatea, astfel ca nu va arunca cu banii in stanga si in dreapta doar pentru un simplu articol de brand. Taurul se rasfata cu produse de lux atunci cand simte ca merita cu adevarat si cand doreste sa “marcheze” un moment important. Strange bani, economiseste si asteapta pana vine acel moment cu adevarat special. In acelasi timp, are grija intotdeauna ca piesele pe care le cumpara sa fie calitative si sa fie purtate de-a lungul mai multor ani.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

“Creatoarea” trendului quiet luxury, Sofia Richie, este nascuta sub semnul zodiacal al Fecioarei, astfel ca nu este de mirare ca acest semn de pamant sa apara pe lista aceasta. De asemenea, este firesc ca Sofia Richie sa fie atrasa de aceasta estetica. Fecioarele sunt cunoscute pentru stilul lor rafinat si simplu, feminin, dar clasic, elegant si seducator. Adora minimalismul, dar cauta intotdeauna detalii speciale si unice, potrivite personalitatii lor.

7 lucruri pe care le vei intelege doar daca esti nascuta in zodia Fecioara

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta adora echilibrul, asa ca ce trend ar putea fi mai potrivit pentru aceasta decat “quiet luxury”? Semnul de aer alege in mod natural tinute elegante, dar discrete, haine de designeri, deosebite, dar clasice si decente. Cu toate ca isi cumpara posete scumpe, le integreaza cat mai natural in tinutele sale de zi cu zi. Adora contrastele dintre hainele scumpe si hainele achizitionate din second hand-uri sau din targurile de vintage. De asemenea, nu se teme nici sa isi cumpere haine din magazine de mass market, daca acestea sunt intr-adevar deosebite si potrivite cu personalitatea sa. Cel mai des, o vei vedea imbracata in tinute casual, dar cu detalii aparte.

Foto: Instagram/@kelseymerritt