Astrologia si anotimpurile. Care sunt zodiile de toamna si care este semnificatia lor

1
De Cristina Tudor
8 sept. 2022

Semnele zodiacale de toamna sunt reprezentate de persoanele nascute in perioada 23 septembrie – 21 decembrie.

Cei care au semnele solare ale Balantei, Scorpionului si Sagetatorului sunt considerati a fi zodii de toamna.

Aceste zodii au trasaturi comune cu sezonul de toamna in care se nasc. Aceste semne capata caracteristici si trasaturi de personalitate similare cu toamna.

Astrologia interpreteaza personalitatile si modelele cosmice in moduri eficiente si poate fi socant de precisa. Acest lucru se datoreaza in mare masura faptului ca astrologia este o practica care consulta o cantitate imensa de detalii si aspecte pentru a trage concluzii. Aceste aspecte includ acordarea atentiei asupra naturii ciclice a vietii, cum ar fi orbitele planetelor, lunilor, stelelor si ciclurilor de timp. Schimbarile anotimpurilor joaca, de asemenea, un rol important in descoperirile astrologice.

Fiecare anotimp guverneaza trei semne zodiacale speciale, acestea avand semnificatii relevante pentru perioada lor specifica din an. De exemplu, o zodie de iarna va avea o abordare si o cale de viata mult diferita fata de un semn nascut vara.

Zodiile de toamna: elementele de baza

Semnele zodiacale de toamna ii includ pe cei nascuti in perioada 23 septembrie – 21 decembrie si includ Balanta, Scorpion si Sagetator.

Aceste zodii sunt caracterizate prin creativitate si fler filosofic. Semnele zodiacale de toamna tind sa contribuie cu un sentiment de mirare si capriciu in vietile noastre si au cu adevarat un dar de a transforma lumea in care traim. Cuvintele cheie comune pentru aceste semne zodiacale de toamna includ…

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.