Astrologii au analizat relatia dintre Printul William si Printesa Kate. Sunt cu adevarat compatibili?

1
De Teodora Tirca
20 iun. 2023

Relatia aproape perfecta, cel putin in ochii publicului, dintre Printul William si Kate Middleton a starnit curiozitate multora. Ce ii face sa lucreze atat de bine in echipa? Astrologii cred ca au descoperit secretul.

Printul si Printesa de Wales sunt, fara indoiala, cel mai discutat cuplu din lume, cu momentele lor iconice de moda, aparitiile publice si portretele dulci de familie, cu copiii lor, George, Charlotte si Louis.

Cel mai discutat element al relatiei lor este insa ceea ce se intampla in spatele usilor Palatului – de la porecla obraznica a lui Kate pentru sotul ei, pana la legea invocata de William pentru a-si proteja sotia sau detaliile picante despre modul in care William si Kate s-au intalnit pentru prima data.

Publicul este fermecat de aceasta relatie regala si de cat de bine se potrivesc. Si, din fericire, astrologii de la Psychic World au analizat recent compatibilitatea lor, relateaza publicatia Marie Claire.

Intr-un studiu al zodiilor tuturor cuplurilor regale, expertii au dezvaluit care sunt cele mai compatibile perechi regale, dar si cele care trebuie sa munceasca mult pentru a mentine relatia pe linia de plutire. A reiesit ca Printul William si Printesa Kate sunt foarte compatibili, dinamica lor Rac-Capricorn castigandu-le un procent de compatibilitate de 83%.

3 trucuri spirituale pentru prelungirea longevitatii, recomandate de un expert

„La fel ca mama sa, Printul William este un Rac pana la capat, iar casatoria sa cu Kate, un Capricorn, demonstreaza si mai mult ca opusurile se atrag”, au spus astrologii despre pereche. „Racul si Capricornul stau exact unul vizavi de celalalt pe roata astrologica, cu trasaturi opuse care se armonizeaza bine. In timp ce semnele se opun, elementele de apa si pamant sunt o pereche cereasca binecuvantata, iar respectul reciproc este acolo”, au explicat astrologii.

Expertii au continuat: „Legaturile karmice ale lui William si Kate isi unesc fortele ca intr-un vis. William, mai rezervat si traditional, a fost instantaneu atras de spiritul increzator, dar cu picioarele pe pamant al lui Kate. Astrele isi doresc ca ei doi sa fie impreuna.”

„Kate ii va aduce siguranta si stabilitate sensibilului William, iar ambele semne sunt extrem de loiale. Racii si Capricornii sunt, de asemenea, foarte orientati spre familie, dar capabili sa vada imaginea de ansamblu, deoarece amandoi sunt dispusi sa faca sacrificii de dragul indatoririlor lor regale”, au mai spus astrologii.

Foto: Instagram/@princeandprincessofwales