8 august, zi divina in Cosmos. Se deschide portalul Leului si ne aliniem la destinul nostru

1
De Cristina Tudor
7 aug. 2022

Ziua de 8 august este o zi cu adevarat speciala pentru toata lumea.

In Cosmos se deschide portalul 08.08, Portalul Leului care ne ajuta sa ne conectam la puterea Universului, sa descoperim sensul vietii si sa ne aliniem la destinul nostru. Suntem vindecati de tot ce a fost in trecut si incepem manifestarea celor mai puternice dorinte pentru a trai mai frumos ca oricand in momentul prezent.

Ziua de 8 august este probabil cea mai puternica zi a acestei luni pentru ca deschide Portalul Leului, care reprezinta rasaritul stelei Sirius, cunoscuta si sub numele de Soarele Spiritual. In aceasta perioada ne putem astepta la o energie sporita si ne putem concentra pe manifestarea celor mai profunde dorinte si pe reconectarea cu intreaga putere divina a Cosmosului.

Ziua de 8 august a fost considerata o zi spirituala de mii de ani. Steaua Sirius, care este cea mai stralucitoare stea de pe cer, rasare si se aliniaza cu Soarele. Acest moment deschide Portalul Leului.

8 August este o fereastra spirituala de oportunitate. Cifra 8 este simbol al infinitului indepartat care vorbeste despre un potential nelimitat. In numerologie, 8 este cifra abundentei, a prosperitatii si a succesului. Aceasta este energia care se manifesta la cea mai inalta frecventa.

A opta zi a celei de-a opta luni a anului este incarcata de energie divina de care ar fi bine sa profitam deoarece poate schimba vieti si destine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com