Ce face atunci cand se rusineaza, in functie de zodia lui. Scorpionul este mult mai sensibil decat pare

1
De Alice Papuc
26 aug. 2023

Un barbat timid are anumite comportamente distincte, iar acestea se raporteaza inclusiv la zodie.

Cum stii ca un barbat este timid si se rusineaza in anumite situatii? Astrologia iti ofera indicii importante despre comportamentul lui. Afla cum reactioneaza atunci cand este timid, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul nu este un barbat timid, insa are si el momentele lui cand nu se simte tocmai confortabil. Cum reactioneaza? In general, zambeste si incearca sa mute conversatia catre un alt subiect. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand il intrebi “cand se va aseza la casa lui”.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este mereu atent la atitudinea lui si isi doreste sa fie o persoana cat mai discreta, chiar si atunci cand este timid sau se rusineaza. Incearca sa se adapteze in orice situatie si sa actioneze elegant, redobandind controlul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni poate fi un barbat timid, doar ca nu iti vei da seama decat daca esti cu adevarat apropiata de el. In caz contrar, vei crede doar ca glumeste si ca este pus pe distractie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul are momente cand este cu adevarat timid, mai ales daca se afla intr-un context in care nu ii are pe cei dragi aproape. De cele mai multe ori, nu scoate o vorba si se inchide in el. Incearca sa ii evite pe cei din jur si sa nu atraga deloc atentia.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este carismatic si atrage atentia asupra lui chiar si atunci cand se eschiveaza. Rezolva totul cu o gluma si cu un mic specatacol de stand-up improvizat.

Cum te comporti pe retelele de socializare, in functie de zodia ta: Scorpionii starnesc controverse

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativul Fecioara este meticulos chiar si atunci cand nu se simte tocmai confortabil. Daca se va rusina intr-un context social, va incerca sa abordeze totul cu gratie si tact. Ulterior, va analiza situatia si va incerca sa invete sa se descurce mult mai bine pe viitor.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta va face tot posibilul pentru a evita situatia si pentru a nu-si pierde echilibrul. Va incerca sa rada, sa glumeasca si sa lase momentul sa treaca de la sine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este mult mai sensibil decat pare: anumite situatii il afecteaza cu adevarat si chiar se poate pierde atunci cand contextul nu este unul favorabil. Va incerca insa sa mascheze totul cu mult sarcasm si cu o atitudine inchisa.

Zodiile care trec cel mai greu peste o despartire. Scorpionul tine ranchiuna

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul trece mai departe, indiferent de context. Chiar si atunci cand este timid, va face o gluma si va trece cu zambetul pe buze peste orice.

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Capricornul nu este tocmai timid, chiar daca pare destul de inchis in sine. Este doar mult prea focusat pe ceea ce are de facut, asa ca nu pierde timpul cu lucruri care nu ii aduc niciun beneficiu.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Chiar si Varsatorul are momente in care devine un barbat timid. Cei din jur nu isi vor da neaparat seama, datorita atitudinii sale relaxate. Cu toate acestea, isi va lua timp pentru el in care sa “elucideze misterul”.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativul Pesti va incerca sa distraga atentia de la timiditatea lui si va aborda orice alt subiect. Va incepe o conversatie lunga in care se va pierde in detalii si va spera ca nimeni nu a observat nimic.

Foto: Freepik.com