Barbatul Leu stie sa faca o femeie sa se simta speciala. Cum se comporta acesta zodie in iubire

1
De Cristiana Astefanoaiei
22 feb. 2023

Este partenerul ideal! Orice femeie ar fi bucuroasa sa-l aiba alaturi. De ce este atat de deosebit barbatul din zodia Leu? Sa vedem caracteristicile sale principale!

Barbatul Leu este unul dintre cei mai buni parteneri din horoscop. Este generos, amuzant si foarte iubitor!

Iata tot ce trebuie sa stim despre comportamentul sau intr-o relatie, dar si cateva caracteristici generale.

6 zodii terifiate de singuratate – Leul nu poate trai fara aplauzele celorlalti

Puternic si carismatic

Barbatul Leu este adesea vazut ca un lider natural. Este plin de incredere in sine si are o aura care ii vrajeste pe toti din jur. Aceasta trasatura de personalitate se datoreaza si faptului ca iubeste sa primeasca atentie. Nativii acestui semn se hranesc din aprecierea celor din jur.

El este adesea un artist sau are o latura creativa dezvoltata. Apreciaza frumosul si poate fi interesat de muzica, teatru, literatura si alte arte. In mod evident, aceste trasaturi sunt extrem de atragatoare pentru o femeie, care imediat ii va pica in mreje.

Lucruri nestiute despre fiecare zodie. Racul nu este chiar atat de emotiv, iar Leul e expert in manifestare

Daca iubesti un barbat nascut in aceasta zodie, trebuie sa stii ca este extrem de loial ca partener. Va fi protector cu femeia pe care o iubeste si va face tot ce ii sta in putinta pentru ca ea sa se simta in siguranta.

Barbatul Leu este pasional si afectuos. El iubeste cu intensitate si poate fi foarte romantic. De asemenea, este recunoscut pentru generozitatea sa, avand un spirit nobil, si este dispus sa-si imparta bogatia cu altii.

Pe de alta parte, se astepta la aceeasi fidelitate si din partea persoanei iubite. Din acest motiv, uneori poate sa fie posesiv si gelos. Vrea sa domine in relatia lui, iar acest lucru s-ar putea sa-l faca destul de dificil.

Amorul cu un barbat din zodia Leu este de neuitat

Daca esti impreuna cu un astfel de barbat, tine minte ca este rege in dormitor. Leul vrea sa-si faca iubita fericita, asa ca va fi mai mult decat generos cand vine vorba despre sex.

Fiind o zodie de foc, pasiunea este la ea acasa. Prefera sa preia controlul in pat. Un barbat Leu emana sexualitate si incredere, dar este un iubit foarte tandru si suav in intimitate. Va pune confortul si placerea partenerei mai presus de orice, cand vine vorba de a-i satisface nevoile fizice si senzuale.

Horoscop sexual: 3 cupluri de zodii care aprind scantei in dormitor si 3 perechi care nu au nicio sclipire amoroasa

Compatibilitati cu barbatul Leu

Leii adora sa fie rasfatati si sa li se gadile orgoliul, asa ca Balanta, cocheta si romantica, este o pereche excelenta! Acest cuplu este mereu invitat la petreceri, pentru ca este foarte distractiv. Cu siguranta pot invata multe unul de la celalalt si vor avea probabil o relatie foarte echilibrata.

Regele Leu este atras de cineva care este la fel de vibrant si unic ca si el, asa ca si Berbecul este perfect pentru acest nativ. Amandoi sunt plini de pasiune si intensitate care, impreuna, vor face sa iasa scantei. Amandoi sunt indrazneti si curajosi, iar compatibilitatea lor cu semnele de foc este iesita din comun!

Sagetatorul are un spirit spontan si aventuros pe care Leul il gaseste super atragator. Aceste doua semne de foc organizeaza cele mai bune petreceri, merg in cele mai luxoase vacante si, practic, stralucesc de carisma. Vorbim despre un cuplu puternic!

Leul se va intelege mai greu cu zodiile de pamant, precum Fecioara si Taurul, pentru ca exista destul de multe nepotriviri de caracter care, in timp, vor afecta relatia lor.

Foto: depositphotos.com