Barbatul Sagetator aduce aventura in relatiile lui. Cum se comporta in iubire

1

O zodie care traieste viata intens si care vrea sa se bucure de tot ce i se ofera. Totusi, atunci cand este indragostit, comportamentul lui se schimba destul de mult.

Barbatul Sagetator este un aventurier curios si jucaus, mereu in cautarea experientelor noi si interesante. Atunci cand vine vorba de iubire si relatii, acesta poate fi un partener pasionat si devotat, dar si unul independent si greu de potolit.

In general, barbatul Sagetator este deschis si comunicativ in relatiile sale, adorand sa impartaseasca gandurile si sentimentele cu partenera sa. El va fi intotdeauna onest si direct in abordarea sa, fiind un mare iubitor al sinceritatii si al adevarului.

Zodiile care au o putere mentala neobisnuita. Ele sunt conectate cu spiritualitatea intr-un mod aparte

Cum se comporta barbatul Sagetator cand e indragostit

Desi poate parea ca este un barbat fara griji, Sagetatorul are, de fapt, nevoie de un anumit grad de stabilitate si siguranta intr-o relatie. El poate fi destul de evaziv si poate evita angajamentul, in special daca simte ca ii este afectata libertatea si independenta.

Barbatul Sagetator este adesea in cautarea unei partenere care sa il inteleaga si sa il accepte asa cum este, fara a incerca sa ii impuna reguli si constrangeri. El se simte cel mai confortabil intr-o relatie in care poate fi el insusi si poate explora lumea alaturi de partenera sa.

Nunta de vis pentru fiecare zodie. Sagetatorul vrea sa se distreze, in timp ce Fecioara nu poate renunta la traditii

Atunci cand este indragostit, Sagetatorul poate fi un partener pasionat si dedicat. El va face tot posibilul pentru a-si arata iubirea si afectiunea fata de partenera sa, fiind gata sa ia decizii importante si sa isi asume responsabilitati in relatie.

Cu toate acestea, barbatul Sagetator poate fi si un pic nepasator si poate avea tendinta de a fi distrat sau de a se concentra prea mult pe propriile sale interese si activitati. Acesta poate fi un semn al nevoii sale de libertate si de independenta, dar poate duce si la sentimente de nesiguranta sau abandon la partenera sa.

In general, pentru a mentine o relatie cu un barbat din aceasta zodie, partenera sa ar trebui sa ii acorde libertatea si independenta de care are nevoie, dar si sa ii ofere sprijinul si afectiunea necesare pentru a se simti confortabil si sigur in relatie. O abordare deschisa si onesta, impreuna cu un spirit aventuros si jucaus, ar putea fi cheia pentru a construi o relatie de succes cu el.

Compatibilitatile pentru barbatul Sagetator

Se potriveste foarte bine cu un alt Sagetator, caci isi pot intelege reciproc temerile si asteparile. In plus, pot face lucruri aventuroase impreuna.

O alta pereche excelenta pentru Sagetator este Varsatorul. Amandoi aveti perspective unice asupra lumii, care va apartin in totalitate, pe care va place sa aveti dezbateri amicale. Sagetatorul este foarte potrivit cu semnele de foc Berbec si Leu. De asemenea, Gemenii ii ofera Sagetatorului o atractie intensa, in ciuda faptului ca sunt opusi pe harta astrologica.

Cele mai bune compatibilitati pentru fiecare zodie. Berbecul si Balanta formeaza cuplul perfect!

Sagetatorul nu este compatibil cu femeile din zodia Fecioara. Sagetatorul este atat de aventuros incat Fecioara crede ca este nesabuit, in timp ce Sagetatorul se enerveaza din cauza tendintei perfectioniste pe care Fecioara o are. Nici cu Pestii nu ar rezista relatia. Acest semn de apa vrea sa fie super-apropiati atat fizic, cat si emotional, in timp ce Sagetatorul isi iubeste libertatea si escapadele.

Foto: depositphotos.com