Barbatul Varsator este cel mai excentric din zodiac: isi va lua un angajament serios intr-o relatie?

1
De Cristiana Astefanoaiei
23 apr. 2023

Barbatul Varsator este unic, cu o personalitate puternica si o gandire independenta. Nascut intre 20 ianuarie si 18 februarie, el este guvernat de planeta Uranus, ceea ce ii confera o latura excentrica si imprevizibila.

Varsatorii sunt deschisi la minte, sociabili si isi asuma riscuri in mod natural. Iata cateva caracteristici ale barbatului Varsator!

Gandire independenta

Barbatul Varsator este un spirit liber si independent, care isi dezvolta propriile opinii si idei. Nu se lasa influentat de ideile preconcepute ale societatii si prefera sa isi urmeze propriul drum. Este dispus sa isi asume riscuri pentru a-si urma visurile si este foarte hotarat in deciziile pe care le ia.

Empatic si deschis la minte

Barbatul Varsator este foarte empatic si are o abilitate naturala de a se conecta cu oamenii din jurul sau. Este foarte deschis la minte si isi doreste sa exploreze noi idei si experiente. Este dispus sa accepte si sa asculte opinii si perspective diferite de ale sale. Orice femeie se poate considera norocoasa daca are un astfel de barbat alaturi, caci adesea el ii va intui asteptarile si ii va indeplini dorintele.

Cele mai inteligente semne din zodiac. Aceste zodii dau dovada de istetime si sunt doxa de carte

Excentric

Personalitatea lui nu este pe placul tuturor, dar lui nu ii pasa de acest lucru. Datorita naturii sale independente si imprevizibile, barbatul Varsator poate fi perceput ca fiind impractic si excentric. Are un simt al umorului aparte si poate adesea sa fie ironic si sarcastic. Este foarte creativ si ii place sa experimenteze cu stilul sau vestimentar si cu alte aspecte ale vietii sale.

Social si comunicativ

Barbatul Varsator este foarte sociabil si comunicativ. Are o abilitate naturala de a se conecta cu oamenii si de a forma prietenii puternice. Este adesea implicat in activitati sociale si ii place sa fie in centrul atentiei. De aceea, este extrem de atragator. Poate sa faca orice femeie sa fie dornica de o relatie cu el, pentru ca o seduce din cuvinte.

Acest lucru poate deveni si un dezavantaj. O femeie geloasa nu va putea sa aiba o relatie cu un Varsator. Este indragostit de libertate si aventura, iar relatia cu el poate fi o provocare pentru persoanele care isi doresc o relatie mai traditionala si stabila.

Zodiile care au o putere mentala neobisnuita. Ele sunt conectate cu spiritualitatea intr-un mod aparte

Fiind independent si cu o gandire foarte proprie, poate avea dificultati in a se adapta la ideile altor persoane sau la regulile si asteptarile societatii. De asemenea, poate fi perceput ca fiind insensibil sau distant in unele situatii, ceea ce poate duce la probleme in relatii.

Barbatul Varsator: compatibilitati

Varsatorul se intelege de minune cu Gemenii si Balanta. Ambele sunt semne de aer si pot tine pasul cu ritmul mental al celuilalt. Deoarece sunt acelasi element, „vorbesc aceeasi limba”. Practic, se inteleg unul pe celalalt. Gemenii il incurajeaza pe Varsator sa fie mai jucaus, in timp ce Balanta scoate in evidenta latura sociala a Varsatorului.

Berbecul este o alta potrivire minunata pentru Varsator. Varsatorul este fascinant la nesfarsit pentru Berbecul pasional, asa ca interesul semnului de foc nu se pierde niciodata. Amandoi apreciaza unicitatea si inteleg nevoia de spatiu a celuilalt. In mod similar, Varsatorul este fascinat de un alt semn de foc, Sagetatorul. Atat Sagetatorul, cat si Varsatorul sunt independenti si dedicati invatarii, desi Sagetatorul tinde sa fie mult mai impulsiv decat Varsatorul calm, rece si linistit.

Cele mai bune compatibilitati pentru fiecare zodie. Berbecul si Balanta formeaza cuplul perfect!

Cu cine nu se intelege Varsatorul

Varsatorul este un semn fix, ceea ce inseamna ca este loial, independent si incapatanat, ceea nu este chiar o reteta pentru a se intelege cu celelalte doua semne fixe, la fel de incapatanate: Taurul si Scorpionul.

Foto: freepik.com