Care e cel mai grav pacat al tau, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
8 dec. 2022

Daca ai scrie pe o lista toate pacatele de care te crezi vinovata, probabil te-ai speria. Dar stii care e cel mai grav dintre acestea?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Mandria.

Iti place sa conduci si ai intodeauna cele mai bune idei, nu? S-ar putea chiar sa crezi ca esti perfecta sau cel putin incerci sa fii. Calitatile tale constau in abilitatile tale de atrage oamenii prin carisma si magnetismul personal. Dar, desigur, exista si o latura intunecata a ta, aceea ca tinzi sa crezi ca esti singura care poate rezolva lucrurile. Scapa de mandria asta nebuna!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lacomia.

Esti atrasa de lucrurile fine, arta, mancare minunata si muzica frumoas. Pentru ca alegi placerile fizice, uneori poti exagera. Lacomia nuare de-a face numai cu mancarea, ci cu orice. Iubesti confortul si intampini deseori dificultati in a te intoarce in realitate. Nu esti lenesa, dar ca te bucuri de viata un pic prea mult.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Minciuna.

Tu nu iti doresti neaparat sa minti, dar natura ta mercuriana te determina sa ai schimbari bruste de dispozitie si comportament. Poate ca ceilalti considera ca ai spus o minciuna, dar pentru tine e doar un alt capriciu. Esti o fiinta duala si poti fi tentata sa le spui celor din jur ce vor sa auda, dar nu cadea in acest pacat!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Mania.

Ceva ti s-a intamplat si nu pierzi nicio ocazie de a arata ca cineva ti-a facut rau, iar atunci devii furioasa. Ai tendinta de a fi prea sensibila, iar sentimentele tale sunt astfel ranite cu usurinta. Tu fierbi in tine, iar apoi iti scoti ghearele. Fa o favoare tuturor si respira adanc inainte ca iadul sa se dezlantuie!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.