Care este piatra ta norocoasa si ce puteri miraculoase are, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
5 oct. 2022

Afla care este piatra ta norocoasa si de ce te protejeaza daca o porti sau o ai asupra ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Planeta Marte controleaza traiectoria celor nascuti in Berbec. Coralul este bijuteria lui Marte si, prin urmare, oamenii nascuti sub zodia Berbec trebuie sa poarte coral rosu.

Aceasta piatra este vindecatoare si imbunatateste sistemul muscular celor care o poarta. De asemenea, reface energia pe care probabil o folosesc in exces.

Coralul rosu protejeaza casele de furtuni si se deschide la culoare daca cel/cea care il poarta este bolnav.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Venus este planeta care ii guverneaza pe cei cu semnul zodiacal Taur. Piatra pretioasa a lui Venus este diamantul, iar persoanele nascute sub semnul zodiacal Taur ar trebui sa poarte un diamant.

Energia cosmica a planetei Venus este cea care da oamenilor din zodia Taur o creativitate de neegalat si o atractie deosebita pentru viata luxoasa.

Diamnatul aduce noroc, succes si indrazneala celui/celei care il poarta. De asemenea, protejeaza de boli, alunga raul si aduce stabilitate in casatorie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mercur este planeta care ii guverneaza pe cei nascuti in zodia Gemeni. Smaraldul este piatra planetei Mercur si este extrem de util pentru cei care poarta aceasta bijuterie pretioasa.

Smaraldul imbunatateste abilitatile de gandire, protejeaza memoria, ochii si usureaza durerile nasterii. Aduce noroc in dragoste si mariaj si promoveaza sinceritatea si corectitudinea in cuplu.

De asemenea, alunga raul si durerile. Cel/cea care il poarta devine mai haios si mai destept.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com