Care sunt cele mai destepte zodii. Fecioara se afla pe podium!

1
De Cristina Tudor
17 sept. 2022

Fiecare zodie este inteligenta in felul ei, dar care semne ies in evidenta prin intelectul lor?

Iata primele 6 cele mai destepte zodii:

1. Varsator

Varsatorul este inovator si se straduiesti sa imbunatateasca societatea cu ideile lui. Fiind un semn de aer, guvernat de Uranus, Varsatorul este cunoscut pentru tendinta sa de a fi profund analitic, vizionar si deschis la minte.

In fata unei provocari, el cauta in mod activ perspective noi, necunoscute si dezvolta solutii inovatoare. Dragostea acestui semn pentru gandirea indrazneata il face, de asemenea, un om atras de actele umanitare, care viseaza sa imbunatateasca societatea in ansamblu.

Uranus este planeta inovatiei si iluminarii, facandu-l pe Varsator sa nu se teama sa exploreze noi orizonturi. El esre adesea in fruntea descoperirilor.

Varsatorul poate fi destul de incapatanat Ca semn de aer fix, el nu se razgandeste daca nu i se prezinta suficiente motive pentru a face acest lucru.

In ciuda naturii calme si analitice, Varsatorul are o busola morala puternica si vrea sa paraseasca lumea mai buna decat a gasit-o.

2. Fecioara

Fecioara este o perfectionista care exceleaza in mediul academic si in comunicare. Inteligenta practica a acestui semn este de neegalat. Fecioara are o minte ascutita si curioasa si o etica puternica a muncii.

Acest lucru face din Fecioara savantul academic ideal pentru carte. E studioasa si ii place sa rezolve probleme. Guvernata de Mercur, planeta comunicarii, Fecioara este, de asemenea, grozava in a impartasi idei si a oferi sfaturi altora.

Fecioara adora sa fie de folos oamenilor si se bucura mult sa abordeze problemele de care altii se feresc. Niciun puzzle nu este de nerezolvat pentru ea!

Fecioara nu vrea doar sa invete lucruri, vrea sa afle si de ce-ul din spatele tuturor. Acest semn va analiza fiecare detaliu al unui subiect pana cand il cunosc pe dinauntru si pe dinafara.

Daca exista o Fecioara in viata ta, nu ezita sa ii ceri ajutor sau sfaturi. O va lua ca pe un compliment atunci cand ii arati ca opiniile si ideile ei conteaza pentru tine.

3. Gemeni

Gemenii sunt usor adaptabili, curiosi si cel mai rapid ganditor al zodiacului. Pentru ca acest semn este guvernat de Mercur, planeta gandirii si comunicarii, acestea sunt cele mai puternice abilitati ale Gemenilor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.