Care va fi trasatura principala a copilului tau, in functie de semnul in care s-a nascut

1
De Cristina Tudor
13 ian. 2023

Fiul si fiica ta din Fecioara sunt destul de sensibili si aduna frustrari chiar daca nu arata acest lucru. Sunt pretentiosi si nu accepta pe oricine langa ei!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Copilul tau din aceasta zodie este foarte atasat de parinti si devine foarte plangacios sau morocanas atunci cand este luat de langa acestia.

Este foarte atent la ce se intampla in jurul lui si memoreaza chiar si vorbele pe care sperai nici sa nu le auda. Firea lui emotiva te va manipula in cele mai multe cazuri!

Leu (22 iulie – 22 august)

Copilul tau din zodia Leu este foarte rasfatat si nu se va lasa pana nu obtine ce isi doreste.

Vrea totul sau nimic. Este plin de el si exista riscul sa fie exclus din grupul de colegi sau de prieteni, tocmai pentru ca nu stie sa colaboreze si sa ii lase si pe ceilalti sa se exprime. Are un orgoliu ce nu trebuie hranit de niciunul dintre parinti!

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Copilul tau din aceasta zodie este destul de sensibil si aduna frustrari chiar daca nu arata acest lucru.

Este foarte ascultator si ordonat, la fel cum va fi si atunci cand va creste. Nu va face greseli majore si nici nu deraiaza atunci cand poate ar avea ocazia. Este destul de pretentios si nu accepta chiar orice si pe oricine langa el!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Copilul din zodia Balanta nu este prea descurcaret, adesea avand nevoie sa fie ghidat.

Este destul de sensibil, cu toate ca pare vesel in orice situatie in care este pus. Se va descurca bine la scoala pentru ca este de ajuns sa stie ca trebuie sa invete, si o va face. Este destul de fricos si trebuie protejat!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Copilul tau din aceasta zodie nu spune nu niciodata si este foarte cooperativ.

Receptiv intotdeauna la ce i se spune, acesta acumuleaza mai multe cunostinte decat ceilalti copii si este vazut diferit. Va fi un exemplu pentru cei din jurul lui si ii va ajuta pe acestia daca chiar au nevoie. Daca cineva rade de el sau il dezamageste, atunci devine destul de rau.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com