Ce are de invatat dupa despartire, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
16 dec. 2022

E mai bine sa spui tot ce ai pe suflet, chiar daca el nu te asculta. Astfel te vei vindeca, dar posibil ca el sa nu inteleaga nimic!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Acest nativ trebuie sa stie ca vorbele lui pot rani si sa se gandeasca inainte de a spune ceva.

Cand zice ceva nepotrivit, el nu pare sa-si dea seama ca a facut rau. Chiar daca pentru el va fi un calvar de indata ce cuvinetele ii ies din gura, asta nu inseamna ca persoana pe care a ranit-o ii va purta ura prea mult timp.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acest nativ trebuie sa stie ca posesivitatea si gelozia lui sunt deloc atractive.

Nimeni nu vrea sa se simta ca un prizonier intr-o relatie, dar el asa ii face el sa se simta. El isi face partenerul sa creada ca ceea ce face sau ce vrea sa spuna nu are legatura cu el si ca trebuie sa il controleze. Daca el nu incepe sa respecte independenta altora, va sta mult timp singur.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Trebuie sa afle ca nu tu stiai cum va fi cu el in fiecare zi.

Era intr-o dispozitie buna sau intr-o stare proasta? Nu ai fi vrut sa faci o greseala care l-ar fi facut sa explodeze. Te-a facut sa fii nervoasa si putin speriata si nu ai simtit niciodata ca ai putea avea incredere in el. Cand se simtea bine si era sociabil, stralucea ca soarele, dar cand s-a intunecat, nu ai fi vrut sa fii in preajma lui.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul trebuie sa stie ca e prea sensibil.

Digur, sensibilitatea si vulnerabilitatea sunt calitati deosebite, dae el incepe sa exagereze si sa devina hipersensibil. Cu siguranta are nevoie sa se controleze mai mult, nu mai e un copil, a crescut si are nevoie sa fie tare.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com