Ce au nevoie zodiile sa auda, dar nimeni nu le spune

1
De Cristina Tudor
11 dec. 2022

Exista lucruri pe care dorim sa le spunem, dar nu e intotdeauna asa de usor sa o facem fara sa ranim persoana respectiva. Iata ce vor zodiile sa auda de la tine!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are totul: prieteni, popularitate si fericire.

Toate astea il fac sa fie foarte dorit de catre cei din jurul lui. Cu toate acestea, el nu e niciodata cu adevarat multumit de ce are si cauta mereu ceva mai bun. In realitate, trebuie sa invese sa aprecieze mai mult ce detine inainte de a pierde totul, mai ales atunci cand vine vorba de familie si prieteni.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nimeni nu este mai incapatanat decat un Taur, ceea ce il poate conduce uneori la neplaceri serioase.

Toata lumea stie ca nu e dispus sa isi compromita orgoliul cerand ajutor, dar uneori e bine sa recunoasca ca are nevoie de el. Poate crede ca isi va pierde reputatia daca lasa garda jos, dar ar trebui sa invete ca nu conteaza ce cred altii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca oamenii ar putea sa construiasca ziduri in jurul lor, ale Gemenilor ar fi cele mai inalte.

Din anumite motive, acesti nativi cred ca e mai bine sa pastreze distanta pana cand se simt suficient de confortabili pentru a-si arata vulnerabilitatile in fata cuiva. Ei au nevoie sa renunte la a le mai fi teama ca o sa fie raniti, incercand sa fie mai draguti. Nu doar relatiile lor amoroase au de suferit din cauza racelii, ci toate relatiile.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul e cel mai priceput in ceea ce priveste sentimentele, de aceea incearca in permanenta sa ii faca pe ceilalti sa se simta mai bine.

Ceea ce nu stie este ca, la fel ca si el, toti pot avea singuri grija de ei. Acestea fiind spune, Racul nu stie intotdeauna ca e bine sa faca un pas inapoi in legatura cu vietile altora si ca trebuie sa se concentreze mai mult asupra lui. Daca prietenii si familia i-ar spune aceste lucruri fara sa il raneasca, atunci ar intelege ca din cand in cand e in regula sa fii egoist.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.