Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Berbec

1
De Cristina Tudor
23 iun. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data.

Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii.

Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Berbec

Berbecul este un semn de foc, asa ca daca ai acest semn zodiacal ca ascendent, atitudinea ta, aspectul si prima impresie sunt… fierbinti. Poti fi pasional, indraznet si, uneori, chiar coplesitor/oare.

Deoarece planeta guvernanta a Berbecului este Marte, acesti nativi duc ambitia la maximum pentru a castiga.

Ei sunt constant infocati.

Berbecul este, de asemenea, un semn cardinal, ceea ce inseamna ca ii place sa ia masuri. Instinctul lui este sa actioneze inainte de a gandi. Desi poate parea rece, Berbecul este cel care aduce energie si entuziasm la fiecare eveniment.

Nativii cu ascendentul in Berbec se descurca bine in functiile de serviciu public datorita autoritatii lor native, precum ofiteri de politie sau profesori. Sunt stabili la locul de munca, cu abilitati puternice de gandire critica si etica in munca, care le permite sa prospere.

De asemenea, sunt competitivi, dar in cea mai mare parte pun presiune pe ei insisi. Ei se vad ca fiind invingatori, iar cand pierd este al treilea razboi mondial.

Desi oamenii cu ascendentul in zodia Berbec pot fi impulsivi si nerabdatori, ei sunt curajosi si mereu pregatiti pentru o provocare. Datorita acestei dinamici, ei sunt cel mai compabatibili cu ceilalti ascendenti de foc, Leu si Sagetator, dar si cu semnele de aer, precum Gemeni sau Balanta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com