Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Fecioara

1
De Cristina Tudor
8 iun. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data.

Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii. Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Fecioara

Fecioara este un semn de Pamant, asa ca daca ai ascendentul in zodia Fecioara, esti demn/a de incredere, ordonat/a, responsabil/a si orientat/a spre detalii. Dar esti, de asemenea, cunoscut/a si pentru a fi sincer/a, intimidant/a si destul de precaut/a. Ca semn mutabil, Fecioara are o dorinta puternica de schimbare si de a planifica dinainte. Cu toate acestea, ea tinde sa nu fie la fel de degajat/a ca celelalte zodii, concentrandu-se in schimb pe detalii si avand un caracter practic.

Pentru ca planeta guvernanta a Fecioarei este Mercur, planeta comunicarii si intelegerii, ea este curioasa si are o minte agera. Cealalta planeta conducatoare este Chiron, ceea ce o face metodica si logica. Daca ai ascendentul in zodia Fecioara, te descurci bine in cariere care iti permit sa prosperi in capacitatea de de a-i servi pe ceilalti, precum si sa nu simti ca lucrezi deloc. Esti o persoana foarte muncitoare, care se va dedica trup si suflet proiectelor si sarcinilor profesionale. Desi poti parea rigid/a si serios/oasa, esti mai degraba concentrat/a pe a te simti inspirat/a de cei cu care lucrezi.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com