Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Gemeni

1
De Cristina Tudor
10 iul. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data.

Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii.

Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Gemeni

Gemenii sunt un semn de aer, asa ca daca ai ascendentul in Gemeni, esti comunicativ, inteligent, foarte creativ, usor adaptabil si pretuiesti enorm viata sociala si invatarea din diferite puncte de vedere. Cu toate acestea, se stie si ca esti arogant, superficial si nepoliticos.

Ca semn mutabil, Gemenii sunt dornici sa accepte schimbarea si sa se adapteze la mediul inconjurator. Si pentru ca Gemenii sunt guvernati de Mercur, planeta invatarii si a comunicarii, cei cu ascendentul in aceasta zodie sunt sociabili si plini de viata.

Daca ai ascendentul in zodia Gemeni, ai tendinta de a te descurca bine in cariere care implica stimulare mentala si posibilitatea de exprimare a creativitatii.

In timp ce poate nu te simti intotdeauna confortabil in mediile de lucru in echipa, gama ta larga de abilitati si capacitatea de a te scufunda in situatii noi este harul tau salvator.

Oamenii care au ascendentul in zodia Gemeni sunt iubitori de distractie si, deoarece planeta care guvernanta este Mercur, acest semn de aer este in permanenta curios. Ei cauta constant sa-si extinda orizonturile si sa asimileze noi informatii, fapt ce ii ajuta sa poata vorbi cu usurinta despre orice, oricand.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.