Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Sagetator

1
De Cristina Tudor
10 iun. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data.

Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii. Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Sagetator

Sagetatorul este un semn de foc, asa ca daca ai ascendentul in aceasta zodie esti optimist, entuziast, indraznet si filozof. Cu toate acestea, se stie, de asemenea, ca esti vocal, nerabdator si auto-indulgent. Ca semn mutabil, atat in astrologia vedica, cat si in astrologia occidentala, Sagetatorii se adapteaza cu usurinta la mediul inconjurator si sunt adesea liderii si motivatorii in diferite situatii. Cu toate acestea, sunt destul de incapatanati cand vine vorba de a-si schimba ideile.

Si pentru ca planeta guvernanta a Sagetatorului este Jupiter, planeta norocului care determina modul in care experimentam succesul si bogatia, cei care au ascendentul in Sagetator sunt extrovertiti si orientati spre obiective. Daca ai ascendentul in Sagetator, te descurci bine in cariere care iti permit sa inveti lucruri noi si sa fii flexibil in sarcinile tale. La fel ca cei cu semnul soarelui in Sagetator, cei cu ascendentul in Sagetator sunt incredibil de independenti si tind sa lucreze intr-un ritm mai lent, absorbind informatii si pefectionandu-si abilitatile pe parcurs. Dar acesti indivizi tind sa fie perfectionisti, se incapataneaza sa detina controlul si pot judeca pe altii.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com