Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Taur

1
De Cristina Tudor
25 iun. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data.

Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii.

Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Taur

Taurul este un semn de pamant, asa ca daca ai aceasta zodie ca ascendent, esti loial, rabdator, muncitor, organizat si ai un gust fin pentru lucrurile din jurul tau. Totusi, se stie ca esti incapatanat si lenes, cu tendinte de gelozie.

Semnul zodiacal Taur este, de asemenea, un semn fix, ceea ce inseamna ca ai o abordare traditionala a vietii si o strucutra a valorilor care includ perfectionismul si productivitatea. Si pentru ca Venus este planeta guvernanta a Taurului, acest semn este destul de feminin si senzual, in ciudat exteriorului sau oarecum de neclintit.

Daca ai ascendentul in Taur, ai tendinta de a te descurca bine in cariere in care munca in echipa este o parte esentiala a indatoririlor tale. Chiar daca esti incapatanat, esti si destul de fiabil si iti vei indeplini sarcinile datorita implusului, creativitatii si initiativei tale.

Tu nu pari a fi sufletul petrecerii sau sa-ti placa prea mult activitatile sociale, dar asta doar pentru ca nu esti o fire dramatica. Stii exact ce iti doresti, iar acest lucru se aplica pe toate planurile vietii tale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.