Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Varsator

1
De Cristina Tudor
9 iun. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data. Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii.

Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Varsator

Varsatorul, cunoscut drept purtatorul de apa al astrologiei, nu este un semn de apa, asa cum am fi tentati sa credem. El este, de fapt, un semn de aer. Asadar, daca ai ascendentul in zodia Varsator, atitudinea, aspectul si prima impresie nu se conformeaza normei. Sfidezi toate tendintele, dar de obicei incepi cu ele. Intrucat planeta care guverneaza zodia Varsator este Uranus, planeta originalitatii si inovatiei, esti priceput sa-ti pui amprenta in tot ceea ce intalnesti sau faci. Esti literalmente o gura de aer proaspat.

Varsatorul este, de asemenea, un semn fix atat in astrologia vedica, cat si in cea occidentala, ceea ce inseamna ca ii place sa stabileasca conceptele pentru ca fiecare aspect al vietii lui sa fie bine definit. Cu alte cuvinte, ascendentul in Varsator completeaza situatiile cu inventiile si ingeniozitatea personala.

Persoanele care au ascendentul in Varsator exceleaza atunci cand lucreaza in si cu grupuri mari de oameni. Sunt potriviti pentru a lucra in organizatii care au un accent umanitar datorita adevaratei lor meniri de a face lumea un loc mai bun. Oamenii cu acest ascedent sunt, de asemenea, oameni inovatori care infloresc in tehnologie, inginerie, electronica, aviatie si chiar radiodifuziune. De asemenea, sunt nemilosi cu cei care au mintea ingusta. Totusi, au o atitudine vie si le place viata. Deoarece pot fi perceputi ca fiind reci si calculati, ei cauta parteneri care sunt exact opusul: calzi, deschisi si increzatori.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com