Ce ne asteapta in luna septembrie: Transformarea celor mai importante relatii ale noastre

1
De Cristina Tudor
15 sept. 2022

Prima luna din toamna vine cu surprize. Iata ce ne asteapta in septembrie!

Ca intotdeauna, septembrie este o luna de tranzitie, deoarece aduce energia Fecioarei. Fiind singurul semn de pamant mutabil, energia Fecioarei este linistitoare si intaritoare, avand ca scop sa ne ajute sa ne punem in ordine viata in ordine inainte de sezonul care urmeaza.

Sezonul Leului si al lunii august a fost intens. asa ca oportunitatea de a ne trage sufletul este ai mult decat racoritoare.

Septembrie aduce cele mai multe retrograde, care vor colora astrologia intregii luni.

Odata ce Mercur devine retrograd, vor exista un total de noua planete in miscare retrograda. Bive-ul va fi mai mult decat introspectiv, deoarece planetele retrograde au tendina de a oferi momente mari prin reflectie profunda. In timp ce descoperirile vor atinge multe sectoare ale vietii noastre, relatii vor ramane o tema a muncii persoane pe care luna septembrie ne-o rezerva.

In septembrie sunt in prim-plan relatiile

Una dintre temele astrologice ale anului 2022 sunt relatiile, deoarece anul a inceput cu Venus retrograd si se va incheia cu Marte retrograd. Astrologia lunii septembrie oglindeste aceasta tema cu legendarii iubitori cosmici, Venus si Marte, confruntandu-se pe cer. Desi confruntarea lor reala nu are loc pana pe 16 septembrie, aceste planete se vor afla in zodiile Fecioara si Gemeni incepand cu 4 septembrie, cand Venus intra in Fecioara. Ambele zodii, Fecioara si Gemeni, sunt guvernate de Mercur.

Confruntarea dintre Venus si Marte poate aduce apetit sexual crescut, deoarece poate crea tensiune sanatoasa si competitie intre indragostiti.

Daca o relatie s-a racit putin, aceasta ciocnire poate reaprinde scanteia. Cu toate acestea, pentru relatiile care sunt deja pe un teren stancos, ar putea dezvalui o frustrare sexuala reprimata care s-a acumulat in timp.

Gestionarea acestui aspect va necesita multa constientizare atunci cand vine vorba de comunicarea in cuplu.

Mercur devine retrograd

Mercur incepe sa se miste retrograd pe 9 septembrie, in Balanta, semn dublu al echilibrului si al relatiilor. In acest caz, este util sa ne gandim la toate temele care au aparut pentru noi anul trecut, aproximativ in acelasi timp. Mercur a inceput miscarea retrograda in Balanta in toamna anului 2021, asa ca ar putea exista o reaparitie a acelorasi teme intre 9 si 23 septembrie si din 10 pana pe 28 octombrie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com