Ce sa faci cand un barbat din zodia Rac e suparat pe tine si te ignora? 10 solutii

1
De Cristina Tudor
28 apr. 2022

Cand un Rac este suparat pe tine si nu doreste sa aiba de-a face cu scuze sau cu acceptarea unui comportament care il raneste, el te va ignora.

Este nevoie de mult pentru ca un barbat Rac sa te ignore si daca l-ai ranit suficient de mult, iti vei da seama deoarece nu va mai vrea sa aiba deloc de-a face cu tine. Pentru el esti o persoana in care si-a pierdut increderea. Personalitatea complexa a Racului este in mare parte plina de emotii si sentimente, motiv pentru care ia totul in serios.

Ce ar trebui sa faci cand un Rac te ignora?

Cand un Rac te ignora, ar trebui sa si stii de ce. Increderea este atat de importanta pentru aceasta zodie, incat nu ii este deloc usor cand aceasta ii este spulberata si e tradat de tine. S-ar putea sa nu poti face multe lucruri in acest sens, dar exista totusi unele solutii pentru a obtine iertarea.

Ofera-i spatiu

Racii au nevoie de timp pentru a se indeparta de lucrurile care ii afecteaza emotional. Ei nu iau cu usurinta emotiile si sentimentele, asa ca daca tu sau altii ii puneti intr-o situatie solicitanta mental, atunci trebuie sa le acorzi spatiu.

Literalmente, Racul nu poate gandi atunci cand e stresat si cand are emotii, mai ales atunci cand e presat sau ranit de altcineva.

Reflectarea de sine

Intreaba-te sincer de ce un Rac este suparat pe tine. Ai vazut unele semne si le-ai ignorat? L-ai ranit in vreun fel in care meriti sa fii ignorata? Pune-ti aceste intrebari profunde pentru a intelege de ce Racul te ignora, deoarece exista intotdeauna un motiv.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: unsplash.com