Ce spirit te ghideaza inca de la nastere, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
12 apr. 2024

Conform amerindienilor, suntem ghidati inca de la nastere de un spirit ce ia forma unui animal.

Noi nu putem sa il alegem, deoarece doar acesta poate sa decida cui i se va dezvalui si cu cine va fi prieten. Acel animal poate sta langa noi toata viata, desi nu suntem constienti de acest lucru. Doar fiind mai atenti cu ce animale intram cel mai des in contact si la semnele pe care ni le dau acestea putem sa ne dezvoltam capacitatea spirituala de perceptie.

Bastinasii americani vedeau aceste spirite-ghid sau totemuri ca pe niste gardieni ai pamantului sau spirite ale animalelor vii. Fiecare animal-totem este asociat unui semn zodiacal, in functie de trasaturile fiecaruia. Asadar, pe baza semnului sub care sta zodia noastra, putem afla care sunt animalele ce ne sunt ghizi inca de la nastere.

Iata ce spirit te ghideaza in functie de zodie:

Exista patru directii sacre, patru anotimpuri si patru semne care influenteaza zodiile. Prin urmare, exista si patru tipuri de spirite care ne ghideaza in viata. Acest ghid poate sa ne apara in vise, semne sau evenimente simbolice si poate face parte din categoria spiritelor mesagere, calatoare, calauzitoare sau din cea a umbrelor. Invatarea diferentelor dintre cele patru tipuri de totemuri este esentiala pentru a sti cum sa reactionezi si ce actiuni sa intreprinzi atunci cand animalul tau ti se va dezvalui.

Mesagerul – Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)

Animale: fluture, vultur, bufnita, soim

Mesagerul apare brusc in viata ta si pleaca doar atunci cand mesajul este inteles. Mesajul, in natura sa, poate fi spiritual sau chiar un avertisment, fiind legat de un aspect important al vietii tale, sau o atentionare asupra unei actiuni pe care urmeaza sa o intreprinzi. Uneori, acest animal mesager poate aparea in timpul unui eveniment neobisnuit, lasand o impresie puternica, pe cand altul poate veni in aer ca o soapta. Aceste animale pot fi benefice sau malefice, deoarece natura necuvantatoarelor este impartiala. Ai grija la semne, pentru a lua cea mai buna decizie atunci cand spiritul tau te ghideaza. Citeste continuarea pe divahair.ro.

Foto: Freepik.com