Cea mai buna destinatie de vacanta pentru zodia ta

1
De Cristina Tudor
26 mai 2022

Daca iei decizii in functie de horoscop sau esti doar curioasa unde iti recomanda zodia ta sa mergi in vacanta, urmatoarele sugestii te vor lumina.

Iata cele mai bune destinatii de vacanta pentru semnele zodiacale!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cei nascuti sub acest semn sunt calatori innascuti si sunt foarte activi. Le place sa-si testeze limitele si sa exploreze lucruri noi si, fiind un semn de foc, prefera, de obicei, vremea calda. Punand cap la cap toate aceste piese de puzzle, este clar ca destinatia perfecta de vacanta pentru ei este uimitorul Dubai.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Oamenii nascuti sub zodia Taur cauta rasfat in vacanta. Le place vinul rafinat, cinele deosebite, serviciile excelente si, poate, si putine cumptaraturi. O destinatie grozava pentru ei ar fi Sonoma, California, unde se pot relaxa si degusta vinuri alese.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Oamenii nascuti in zodia Gemeni sunt calatori sociabili si activi, iubesc orasele aglomerate, multiculturale, unde pot intalni oameni interesanti. Avand in vedere acest lucru, Londra, cu viata de noapte agitata si cu o multime de secrete de explorat, poate fi una dintre cele mai bune destinatii de vacanta pentru Gemeni.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este un familist convins si adora sa fie inconjurat de apa, fie ca este un rau sau o mare. Vacanta perfecta pentru el ar fi o excursie in Grecia, cu sotul/sotia si copiii, de preferinta cazati intr-un hotel mic si primitor.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul cauta tot ce e glamour, lux si orase bogate cultural. Ii place muzica, asa ca adesea isi planifica vacantele in functie de anumite concerte sau festivaluri. Parisul este, cu siguranta, destinatia de vacanta care ii poate oferi toate acestea.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com