Scuza pe care fiecare zodie o foloseste cel mai des. Berbecul tine la reputatia pe care o are

1
De Alice Papuc
13 apr. 2023

Daca iti spune aceste lucruri, s-ar putea sa nu fie tocmai sincer, ci sa isi dea silinta sa iasa nesifonat dintr-o anumita situatie.

Atunci cand un anumit nativ nu stie ce sa faca, are tendinta de a recurge la o anumita replica. Descopera cel mai des folosita scuza a fiecarei zodii, atunci cand contextul nu este unul tocmai favorabil!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este o zodie dinamica, predispusa la mici incidente. Cu toate acestea, nu va recunoaste niciodata, astfel incat sa nu isi strice reputatia.  „Nu am facut eu nimic” este cel mai des folosita scuza a sa. Tot ce se intampla tine de cei din jurul sau, de context sau de timp, niciodata de propria persoana.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

„Am timp maine pentru acest lucru”, isi spune adesea nativul Taur. Cu toate acestea, are tendinta de a amana lucrurile la nesfarsit. Aceasta atitudine nu este tocmai sanatoasa, mai ales atunci cand vine vorba de locul de munca.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dual din fire, nativul Gemeni are nevoie de stimulare constanta. Scuza sa este tocmai „aceasta este firea mea”. Adreseaza aceste cuvinte cu nonsalanta si scapa nepedepsit indiferent de situatie.

Ce este sindromul Peter Pan? Simptomele si cauzele acestei tulburari emotionale

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul adora sa petreaca timp in intimitate, in confortul propriei locuinte, alaturi de cei dragi. Daca vei incerca sa il scoti din zona de confort, va gasi fel si fel de motive: „nu pot acum”, „este tarziu”, „hai sa o lasam pe altadata”. Adevarul este ca se simte mult prea bine alaturi de cercul sau apropiat.

Leu (23 iulie – 22 august)

„Nu sunt eu responsabil”. Acesta este felul in care gandeste nativul Leu, astfel incat sa se asigure ca nu este vina lui atunci cand atitudinea lui nu este tocmai pe placul celor din jur.

Inelul de logodna potrivit pentru tine, in functie de zodia ta

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Meticuloasa si extrem de organizata din fire, Fecioara nu suporta sa recunoasca faptul ca nu are lucrurile sub control 24/24. „Ti-am spus eu” este scuza sa preferata, la care recurge mereu cand lucrurile nu merg conform planului.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta are o problema atunci cand vine vorba de asumarea unei decizii. Pentru a scapa de acest chin, prefera sa ii delege pe cei din jur. „Cum spui tu”; „ai mai multa expertiza decat mine”, vei auzi frecvent aceste lucruri de la o Balanta care se afla in dificultate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul isi doreste sa isi pastreze aparenta dura si nepasatoare. Cel mai des folosita scuza a sa este aceea ca „nu imi pasa”. Cu toate acestea, in sinea lui, Scorpionul isi doreste doar sa fie iubit.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

„Glumeam”, va spune razand nativul Sagetator. Mai ales atunci cand situatia nu este una favorabila pentru el!

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

„Nu am stiut ca te simti asa”. Acesta este modul in care se justifica nativul Capricorn atunci cand are probleme in relatia de cuplu sau cu prietenii. In realitate, este atat de focusat pe munca sa incat uita anumite detalii.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul este o fire libertina, care nu suporta sa se simta ingradit. Iti va spune ca nu a vazut apelul de la tine, acest lucru fiind doar o scuza pentru faptul ca era in oras si a pierdut cu totul notiunea timpului.

Mituri despre toate zodiile: Taurul chiar este cel mai incapatanat?

Pesti (19 februarie – 20 martie)

„Nu ma simteam tocmai bine”, iti va spune visatorul zodiacului, atunci cand se va pierde in scenariile create chiar de el.

Foto: pixabay.com