Cea mai simpla caracterizare a zodiilor. Tu cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

1
De Cristina Tudor
21 sept. 2022

Afla care ar fi cea mai scurta si cuprinzatoare descriere a zodiilor si spune-ne daca le-ai descrie la fel!

Fiecare zodie are un set de trasaturi definitorii care le face sa iasa in evidenta. Cum stim ca Berbecul este incapatanat, asa stim si ca Fecioara este o perfectionista. Tu cum le-ai descrie?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii sunt foarte directi si nu se sfiesc sa spuna exact ce vor. Sunt incapatanati si increzatori si adesea ii regasim in pozitii de conducere. Acesta este cu siguranta un semn pe care il vrei de partea ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este foarte rezistent si, de asemena, foarte increzator. Ii pasa mult de bani si e atras de lucrurile mai frumoase din viata. E extrem de loial si are un suflet bun, asa ca e un prieten grozav pe care trebuie sa-l ai alaturi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Acest semn zodiacal amuzant si sociabil va fi mereu sufletul petrecerii. Gemenii vor sa-ti fie prieteni, indiferent de situatie, si nu intampina nicio problema sa se inteleaga cu toata lumea. Isi iubesc libertatea si nu se sfiesc niciodata sa fie independenti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racii isi iubesc spatiul, dar nu ii deranjeaza sa ii lase pe altii sa-l invadeze atunci cand au nevoie. Ei sunt grijulii si iubitori, asa ca trebuie sa ai macar un Rac in viata ta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.