Cele 10 legi astrale ale zodiei Fecioara: cele mai bune sfaturi ale Universului pentru tine

1
De Cristina Tudor
19 iul. 2022

Nativii Fecioara sunt guvernati de Mercur, cea mai apropiata planeta de Soare, o planeta fierbinte si plina de lumina, cunoscuta ca Marele Intelept. Energia acestei planete induce inclinatie catre adevar, ordine, intelectualitate, logica si responsabilitate, aduce inclinatie catre detaliu si o sensibilitate aparte pentru nativii zodiei Fecioara.

Mercur este poate cea mai influenta planeta pentru intreg zodiacul, asa cum cunoastem cu totii perioadele de Mercur Retrograd. Astfel ca energiile Universului ii influenteaza profund pe cei nascuti sub semnul Fecioara si le determina primele impulsuri pe care le au in actiunile si alegerile lor. Va invitam sa descoperiti cele 10 legi astrale ale zodiei Fecioara, sfaturi ale Universului cu influente covarsitoare in viata acestor nativi.

Legile Astrale ale Zodiei Fecioara: priveste in detaliu, dar intelege in ansamblu

Nativii Fecioara sunt cunoscuti pentru capacitatea lor de a privi lucrurile in detaliu, fiind cei ce observa amanunte care noua ne scapa. De cele mai multe ori, logica si solutiile pe care acesti nativi le aduc provin tocmai din acele lucruri marunte pe care ei le observa si majoritatea celorlalti nu.

Desi au aceste abilitati minunate, exista riscul sa se piarda in detalii, fara a mai pastra o privire globala a scopurilor, actiunilor si alegerilor lor. Sau, cum ar spune proverbul romanesc, nu vad padurea de copaci.

Tocmai de aceea sfatul Universului este ca acesti nativi sa-si valorifice cat de mult se poate puterea lor de a vedea si cele mai mici detalii si de a intelege si cele mai fine nuante ale comportamentului celorlalti sau ale unor situatii, insa fara a pierde din vedere de ce fac toate acestea, care sunt scopurile pe care le urmeaza, care sunt telurile lor si, in general, sa priveasca in ansamblu lucrurile pe care le fac sau pe care incearca sa-l inteleaga.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com