Cele 10 legi astrale ale zodiei Leu: vocea Universului te indeamna sa faci cele mai bune alegeri

1
De Cristina Tudor
8 iul. 2022

Nativii Leu primesc energia astrala a Soarelui care ii guverneaza, asadar sunt zodie de foc care se bucura de toate calitatile acestuia: lumina, energie regenerativa, caldura, putere, dorinta de extindere, determinare, stridenta.

Universul aduce o influenta puternica asupra acestei zodii, care le poate determina comportamentul si le aduce principalele tendinte si impulsuri in viata. Va invitam sa descoperiti Legile Astrale, sfaturile Universului pentru zodia Leu. Aceste legi ghideaza fiecare actiune si decizie a lui Leu, fie ca sunt constienti de aceasta sau nu. Intelegand aceste legi, Leul isi poate valorifica adevarata putere si potentialul.

Legile Astrale ale zodiei Leu: ai grija cum conduci

Nativii Leu sunt lideri innascuti, conducatori desavarsiti, caci reusesc sa fie agili, sa aiba curajul necesar si abilitatea de a gasi solutii si a lua decizii acolo unde altii intarzie sa o faca. Nu le va veni greu sa ajunga in varf, sa decida pentru ceilalti, sa aiba puterea liderului. Vocea Unoversului le sopteste Leilor sa aiba grija la felul in care ii conduc pe ceilalti, caci, cu cat esti mai sus, cu atat tentatiile sunt mai mari. Pot astfel sa cada in plasa minciunii, a inselarii, a acelor decizii negative si nedrepte. Menirea lor este sa conduca in dreptate, cu intelepciune si toleranta, cu daruinta si grija fata de ceilalti.

Legile Astrale ale zodiei Leu: norocul este o putere, dar responsabilitatea este la tine

Cunoasteti acea expresie: „Ai grija ce iti doresti, caci s-ar putea indeplini!”? Ei bine, se potriveste perfect nativilor din zodia Leu. Astrele ii inzestreaza cu un noroc fabulos, astfel ca totul in viata le vine usor. Trebuie doar sa isi doreasca cu adevarat, caci legea Atractiei se activeaza si Universul le ofera. Trebuie insa sa aiba grija ce isi doresc, daca acele dorinte nu raman doar materiale. In esenta fiintei lor, nativii Leu au nevoie sa isi hraneasca spiritul si mintea, asadar trebuie sa isi gaseasca scopurile spirituale in viata si sa le urmeze.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com