Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Taur: asculta Vocea Universului si descopera puterile sale

1
De Cristina Tudor
10 iun. 2022

Nativii Taur sunt fascinanti. Mereu cu un stil aparte, inconjurati de lux si originalitate, ne vor imbia cu vorba lor dulce, ne vor motiva cu perseverenta lor, ne vor uimi prin munca lor si ne vor vindeca prin bunatatea lor. Iata care sunt Legile Astrale, Vocea Universului pentru zodia Taur, ce contureaza principalele trasaturi ale personalitatii acestor nativi.

Aceste legi sunt cele dictate de astre, ca o voce a Universului ce creioneaza principalele tendinte, puteri si caracteristici ale nativilor nascuti in zodia Taur.

Legile zodiei Taur: Asculta-ti simturile, vor alege intotdeauna ceea ce este frumos

Nativii Taur sunt cunoscuti in intreg zodiacul ca avand gusturi aparte, ca fiind iubitori de lux si de arta. In viata lor, vor face intotdeauna alegerile cele mai valoroase pentru ei, pentru casa lor si in general pentru mediul in care traiesc. Mai mult decat atat, astrele le deschid usile, le aduc in cale acel frumosul de care au nevoie pentru a trai impliniti.

Legile zodiei Taur: Bunatatea ta vindeca

Bunatatea Taurului nu trebuie confundata cu o slabiciune. Caci Taurul este capabil sa ajute persoanele dragi pana la sacrificiu, insa nu ar trebui ca cineva sa profite de bunatatea si daruinta unui Taur. Odata dezamagit, Taurul poate deveni razbunator, putand sa poarte ranchiuna o viata intreaga. Taurul nu uita si nici nu iarta in totalitate. Daca pare ca a trecut peste un eveniment, de fapt l-a acceptat, insa ramane mereu vigilent fata de persoana care i-a gresit, iar sanse in plus si deschidere nu va mai oferi. Asadar, bunatatea unui Taur vindeca, este infinita si salvatoare, insa odata dezamagit, cealalta fata a Taurului este cu adevarat de evitat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com