Cele 3 tipuri de Gemeni in functie de decada nasterii. Tu ce personalitate ai?

1
De Cristina Tudor
9 nov. 2022

Fiecare zodie are 3 tipuri de personalitati in functie de decada nasterii.

Astrologia este mai complexa si mai nuantata decat isi dau seama multi oameni. O harta natala completa este esentiala atunci cand vrei sa cunosti toate detaliile despre trasaturile tale ascunse, talentele si neajunsurile.

De fapt, exista 3 tipuri de personalitate pentru fiecare zodie in parte numite decani, care ajuta la explicarea micilor diferente de personalitate la cei cu nascuti in aceeasi zodie.

Gemenii pe decani

Semnul zodiacal Gemeni este un semn de aer guvernat de Mercur.

Gemenii sunt nascuti intre 21 mai si 20 iunie, dar aceasta perioada este impartita in trei, fiecare de cate 10 zile.

Astfel se formeaza cele trei tipuri diferite de Gemeni sau decani Gemeni, influentati de celelalte semne de aer, Balanta si Varsator.

Semnele de aer sunt intelectualii zodiacului. Sunt buni oratori, inteligenti si curiosi in legatura cu tehnologia si tot ce e nou.

Gemenii sunt foarte sociabili, Balanta este pasnica si diplomatica, iar Varsatorul tinde sa fie excentric si umanitar.

Primul decan (21 mai-31 mai)

Gemenii clasici sunt mereu intr-o misiune. Ei tind sa caute provocari si se vor opune cu usurinta oricarui lucru pe care il considera rau. Ei se vad extrem de inteligenti si le-ar placea daca si altii ar vedea asta.

Cand se relaxeaza cu adevarat, pot fi foarte amuzanti si fermecatori, chiar daca par exagerat de dramatici si putin prea vorbareti.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com