Cele 3 zodii care nu ar trebui sa poarte bijuterii din argint, potrivit unui bioenergetician: Le aduce ghinion

1
De Teodora Tirca
23 sept. 2022

Astrologii si bioenergeticienii s-au pus de acord ca exista anumite semne zodiacale pentru care argintul nu aduce energie buna.

Argintul este printre cele mai recunoscute si valoroase metale din lume. A avut, inca de timpuriu, o semnificatie importanta pentru oameni, iar frumusetea sa este motivul pentru care a fost folosit, de-a lungul timpului, pentru a crea bijuterii, ornamente si obiecte de arta.

Argintul este considerat semnificativ pentru multe religii, in principal datorita asocierii sale cu luna. Oamenii care prefera bijuteriile din argint se bucura de intuitie, afectiune, protectie si liniste interioara. Multi experti spirituali recomanda argintul pentru a creste puterea mentala. Bijuteriile din argint pot imbunatati sau accentua intuitia cuiva si pot calma spiritele in momentele dificile.

Insa bioenergeticienii spun ca argintul isi alege stapanul. In timp ce ii favorizeaza pe cei expresivi, care nu se tem sa-si exprime emotiile si sa-ti asume in totalitate latura spirituala, nu e la fel de favorabil pentru cei care nu se afla in contact cu emotiile si cu spitualitatea lor.

Argintul nu e metalul potrivit pentru sceptici, cred bioenergeticienii. Cei care nu cred in nimic in afara de ei insisi nu vor primi energia potrivita de la o bijuterie din argint – cele doua energii (a lor si a argintului) se vor lupta in permanenta, aducand ghinion si uneori esec.

Astrologii si bioenergeticienii spun ca aceste 3 zodii nu ar trebui sa poarte niciodata bijuterii din argint:

Berbec

Acest semn de Foc guvernat de Marte are o energie incompatibila cu bijuteriile din argint. Este pasional si jucaus, adesea impulsiv, insa nu este suficient de evoluat din punct de vedere spiritual pentru a fi in contact cu emotiile si cu intuitia sa. Adesea sceptic in privinta lucrurilor care se afla in afara persoanei sale, acest semn nu incearca sau ii este extrem de greu sa se conecteze la emotiile celorlalti. Argintul ii poate aduce o stare de neliniste, ghinion si confuzie in luarea deciziilor.

Regina Elisabeta i-a marturisit unui preot ca „nu are niciun regret”, in ultimele sale zile din viata

Fecioara

Semnul de Pamant Fecioara este unul dintre cele mai pragmatice. Desi este un semn mutabil, analizeaza la rece situatiile si ia decizii doar in functie de ceea ce stie deja, punand la indoiala orice lucru pe care nu l-a invatat ea insasi. Analizeaza excesiv si nu isi gaseste pacea decat atunci cand se deconecteaza de emotiile sale. Tocmai de aceea, bijuteriile din argint nu ii vor fi benefice: acestea iti aduc noroc si liniste doar atunci cand esti in perfect sincron cu emotiile tale. Pentru Fecioara, argintul va aduce lipsa de concentrare si uneori esec.

Sagetator

Sagetatorul, semnul guvernat de Jupiter, este in mod natural norocos. Jupiter, planeta oportunitatilor si a norocului, il ajuta sa fie in locul potrivit, la momentul potrivit. Dar Sagetatorul este intr-o cautare neobosita a aventurilor si a taramurilor necunoscute, astfel ca se deconecteaza adesea de la propriile emotii, precum si de la emotiile celorlalti. Nu e un semn intuitiv si considera ca nici nu are nevoie de intuitie, pentru ca se bazeaza pe logica si adesea pe… noroc. De aceea, bijuteriile din argint nu-l servesc – energiile sunt total incompatibile. Sagetatorul se va simti incatusat, blocat si lipsit de creativitate.

6 cele mai rele alimente care iti afecteaza viata sexuala

Semnele zodiacale pe care argintul le favorizeaza

Zodiile care beneficiaza cel mai mult de pe urma argintului sunt cele foarte emotionale si intuitive, in principal semnele de apa. Racul, fiind guvernat de Luna, are o energie extrem de compatibila cu argintul. De asemenea, semnul intuitiv al Scorpionului se va indrepta in mod natural catre argint. Si Pestii, fiind evoluati spiritual, vor fi in armonie cu ei atunci cand vor purta argint.

Foto: depositphotos.com