Cele 3 zodii pentru care noiembrie 2022 va fi o luna dificila

1
De Georgiana Dorobantu
6 nov. 2022

Suntem in plin sezon al Scorpionului si probabil simti deja efectele.

Fiind o zodie fixa de apa, Scorpionul ne indeamna sa luam decizii dificile cu grija si cu atentie la toate detaliile. Este valabil in special in privinta exprimarii si manifestarii emotiilor.

Pentru ca influenta Scorpionului este protejarea propriei persoane, fiecare zodie va dori sa isi pastreze cat mai bine secretele. Desi aceasta tactica este benefica pentru unele persoane, unele semne zodiacale vor simti aceasta energie in mod diferit. Din aceasta cauza, luna noiembrie va fi una dificila pentru trei zodii.

Sezonul Scorpionului este perioada anului in care fiecare dintre noi se lupta pentru a mentine cat mai mult control si autoritate cu putinta. Chiar daca in unele cazuri poate aduce succes, ar putea de asemenea sa provoace probleme in ceea ce priveste capacitatea de a fi deschisi si vulnerabili in relatiile cu ceilalti.

Horoscopul lunii noiembrie. Eclipsa de luna aduce schimbari importante pentru toate zodiile

Iar zodiile care sunt cel mai puternic afectate de sezonul Scorpionului sunt de obicei cele active, deschise si indraznete. Trasaturile lor intra in conflict cu influenta acestui sezon.

Iata cele trei zodii pentru care luna noiembrie va fi una dificila:

Berbec: Ti se va cere sa impui limite clare

Sezonul Scorpionului aduce in prim-plan pentru tine relatiile cu cei din jur si limitele pe care le impui in aceste relatii. Luna noiembrie te va obliga sa evaluezi rolul pe care il joci in vietile altora si daca te implici prea mult sau insuficient. Este un domeniu al vietii tale in care iti place sa exerciti control emotional. Dar pentru ca soarele trece prin casa a opta, va trebui sa aprofundezi aceste teme. Frica de vulnerabilitate emotionala te impiedica sa creezi conexiuni reale cu ceilalti? Daca este valabil in cazul tau, atunci va trebui sa confrunti aceste sentimente in perioada urmatoare.

Care este ziua norocoasa in luna noiembrie 2022 pentru fiecare zodie

Gemeni: Obiceiurile tale vor fi restructurate

In acest sezon soarele se afla pentru tine in casa 6-a, a muncii si sanatatii. Te va indemna sa privesti cu mai multa atentie la ritualurile si obiceiurile tale zilnice. Poate ca este timpul sa faci unele schimbari radicale. Esti multumita de felul in care iti petreci zilele? Daca nu, atunci este momentul sa renunti la rutina veche si sa alegi una care te va ajuta cu adevarat. Nu este niciodata usor sa renunti la obiceiuri vechi, dar este singura sansa de a evolua.

Marte retrograd in Gemeni ne zguduie vietile. Efectul asupra fiecarei zodii, pana in ianuarie 2023

Sagetator: Prioritatile tale principale sunt odihna si introspectia

In sezonul Scorpionul vei fi fortata sa privesti cu mai mare atentie in interiorul tau si sa analizezi chestiunile care iti afecteaza starea de spirit. Acum este momentul perfect sa analizezi ceea ce faci in spatele usilor inchise si cum iti petreci timpul atunci cand esti singura. Daca ai fost prea mult timp implicata in obiceiuri care iti fac mai mult rau decat bine, este timpul sa faci un pas in spate. Nu te teme sa iei o pauza de la acele obisnuinte care par sa iti dea dependenta. Renunta pentru o vreme la retelele de socializare sau sari peste unele iesiri in oras cu prietenii. Ai nevoie de mai multa odihna ca niciodata, mai ales ca urmeaza sezonul tau, cand vei socializa din plin.

Foto: freepik.com