Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu in luna august 2022

1
De Cristina Tudor
4 aug. 2022

Dumnezeu le-a luat sub aripa lui si nu va permite sub nicio forma raului sa se apropie de sufletul lor.

Iata care sunt cele 3 zodii protejate de Dumnezeu in luna august a acestui an. Afla daca si tu te numeri printre ele.

Horoscop Berbec

Ultima perioada a fost una plina de transformari incredibile pentru tine. Desi nu ai fost de acord cu schimbarile, iata ca acestea te-au ajutat sa devii o versiune mai buna a ta, sa evoluezi, sa inveti enorm de multe intr-un timp foarte scurt si, cel mai important, sa iti dai seama cat de norocoasa esti si cat de fericit este sufletul tau.

Luna august este una foarte frumoasa pentru tine deoarece in sfarsit ritmul destinului incetineste si reusesti sa tragi o gura mare de aer si sa te relaxezi si tu. Universul este de partea ta si te ajuta sa elimini din viata ta toata negativitatea adunata in ultimele luni. Iti eliberezi inima de energia toxica astfel incat sa cultivi arta recunostintei si sa te pregatesti sa traiesti mai frumos ca oricand acest nou capitol al vietii tale.

Horoscop Taur

Nimeni si nimic nu te poate rani in aceasta luna. Atat Dumnezeu, cat si Universul sunt de partea ta si construiesc in jurul tau un scut de energii care sa te apere de tot ce este rau in aceasta lume. Mai mult decat atat, in sfarsit iti iei inima in dinti si alegi sa te pui pe primul loc. Inveti sa construiesti bariere in relatiile cu oamenii din jurul tau si sa nu mai permiti nimanui sa profite de bunatatea ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Freepik.com.