Cele doua zodii care pot fi atat iubiti, cat si prieteni foarte buni – se potrivesc perfect!

1
De Teodora Tirca
19 aug. 2022

Aceste doua zodii au o dinamica surprinzatoare – intre ele se poate naste o iubire pasionala sau… o prietenie pentru toata viata.

Sau ambele. Pentru ca cine nu-si doreste un partener care sa-i fie si cel mai bun prieten, mereu acolo cand are nevoie de un sfat sau de o vorba buna? Gemenii si Leii sunt la prima vedere un cuplu neasteptat in astrologie, dar au multe sa-si ofere unul altuia.

Compatiblitatea dintre Gemeni si Leu

Gemenii sunt al treilea semn al anului astrologic, reprezentat de perechea de gemeni. Este un semn de aer guvernat de planeta comunicarii, Mercur, si este unul dintre cele patru semne mutabile.

Leul, pe de alta parte, este al cincilea semn al anului astrologic, reprezentat de leu. Este un semn de foc, singurul semn guvernat de Soare si este unul dintre cele patru semne fixe.

In calitate de astrolog, Molly Pennington spune ca Leii si Gemenii pot fi foarte complementari, cu o anumita usurinta sau flux in relatia lor. „Ei formeaza un aspect numit sextil, care nu este la fel de puternic precum un trigon, de exemplu – dar poate fi foarte benefic”, explica ea.

3 bauturi care iti imbatranesc creierul mai repede

Si mai ales, adauga ea, aceste semne se conecteaza prin conversatii si comunicare, hranindu-se reciproc cu energie si oferindu-si camaraderie si cooperare.

„Au o modalitate de conectare care nu este conflictuala… Chiar daca sunt foarte, foarte diferiti, ne arata ca asta poate functiona atata timp cat doi oameni se completeaza si se ridica unul pe celalalt”, noteaza Pennington.

Prietenia Gemeni – Leu

O prietenie intre un Geaman si un Leu va fi plina de energie si conversatii lungi. Gemenii ii ofera Leului publicul pe care il doreste atat de mult, iar Leul le ofera Gemenilor un impuls in orice intreprind.

„Leul este pregatit pentru lumina reflectoarelor. Se simte bine cand e privit, cand conduce sau se afla pe scena cumva”, explica Pennington, adaugand: „Gemenii sunt in mod natural oglinda sau reflexia pe care o cauta Leul”. Iar Leul, spune ea, „este canalul perfect pentru orice fac Gemenii”.

Acest tip de dinamica este excelenta pentru o prietenie profunda sau o relatie profesionala. Pennington spune ca aceasta relatie ar putea fi deosebit de fructuoasa intre un dramaturg (Gemeni) si un actor (Leu), de exemplu.

Adele spune ca nu este logodita cu Rich Paul, dar se declara foarte fericita: „Nu am fost niciodata atat de indragostita!”

Intr-o relatie romantica

Acelasi succes al unei prietenii Gemeni-Leu este posibil si in relatiile romantice, Pennington observand ca Leii ii pot ajuta pe Gemeni sa isi canalizeze energia neobosita intr-o directie pozitiva.

„Exista aceasta capacitate reala pentru fiecare semn de a-l ajuta pe celalalt – atat cu crearea, cat si cu exprimarea si impartasirea, fie intre ei doi, fie cu intreaga lume”, spune ea.

De asemenea, avand in vedere ca Gemenii sunt mutabili si Leul este fix, astrologul spune ca aceste zodii pot echilibra ceea ce ii lipseste celuilalt in privinta planificarii si structurii. Leii, de exemplu, ii pot ajuta pe Gemeni sa ramana constanti si sa isi termine proiectele, in timp ce Gemenii ii pot ajuta pe Lei sa se adapteze mai usor unor situatii noi.

Foto: Freepik.com