Cele doua zodii cu care nu te intelegi deloc, in functie de semnul tau

1
De Cristina Tudor
12 oct. 2022

Afla care sunt zodiile cu care nu te potrivesti absolut deloc!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Rac si Capricorn

Primul semn cu care poti avea probleme este Racul. Tu si acesta va veti ciocni la chestiunile emotionale de baza. Tu esti prea indraznet, iar el prea sensibil. Cel de-al doilea semn este Capricornul. Capricornul este rigid si iubeste structura, pe cand tu esti impulsiv si nu aderi la o rutina obisnuita.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Leu si Varsator

Prima zodie cu care nu te intelegi este Leul. El este mult prea dur spre deosebire de tine care iti place viata fara conflicte. Aceasta diferenta poate fi greu de depasit. Al doilea semn este Varsatorul. Varsatorul poate fi prea distant si abatut, iar tie iti place sa te inconjori de persoane optimiste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sagetator si Pesti

Primul semn cu care nu te intelegi este Sagetatorul. El priveste imaginea in ansamblul ei, pe cand tu te concentrezi pe detaliile problemei, motiv de contradictii majore. Acesta este un caz in care opusurile nu se atrag. Cel de-al doilea semn este Pesti. Pestii se lasa ghidati de intuitie, in timp ce tu te axezi pe fapte. Acest lucru cauzeaza probleme si conflicte intre voi.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Berbec si Capricorn

Prima zodie cu care nu te intelegi este Berbecul. El este foarte independent si nu are nevoie de atentia si grija ta, lucru care creeaza probleme intre voi. Berbecul nu iti va intelege nevoile emotionale niciodata. Cel de-al doilea semn zodiacal este Capricornul. Capricornul auster iti pune restrictii, iar sensibilitatea ta nu poate tolera acest lucru.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com