6 cele mai complexe zodii din punct de vedere emotional

1
De Cristina Tudor
24 nov. 2022

Unele persoane isi folosesc imaginatia mai mult decat altele. Asta se intampla in cazul celor mai complexe zodii din punct de vedere emotional!

Asta inseamna ca, unii oameni creeaza in mintea lor scenarii care pur si simplu nu exista. Proiecteaza cele mai grave situatii necunoscute si se tortureaza singuri, totul pentru ca nu stiu ce urmeaza sa se intample.

Iata cele mai complexe zodii din punct de vedere emotional:

Sagetator

Nu ai suporta sa stii ce e in capul unui Sagetator. E o zodie atat de complexa, incat ganditul prea mult si exageratul este activitatea lui principala. Nu poti fi un Sagetator adevarat daca nu ti-ai terorizat mintea cu ce urmeaza sa se intample sau cu ce crede ca se va intampla, fara sa stie adevarul unei situatii. El traieste pentru adevar, iar atunci cand pur si simplu nu stie, creeaza un univers paralel dupa propriile posibilitati, ceea ce il face sa aiba tot felul de trairi intense.

Taur

Taurul nu are niciodata mintea goala. Lui ii place sa se arunce cu totul in complexitate. Nu ia nimic asa cum i se ofera, ci analizeaza mereu ce se intampla cu adevarat. Gandeste intr-un mod complex si de multe ori sfarseste prin a fi confuz, ceea ce il determina sa rastalmaceasca si mai tare lucrurile.

Gemeni

Fiind o zodie duala, Gemenii au sentimente profunde. Ei sufera foarte mult pentru ca sunt prea sensibili uneori, acest lucru ditrugandu-le de multe ori distractia. O situatie fericita poate sfarsi intr-o tristete profunda. Acest semn vede mereu ambele parti ale unei situatii.

Berbec

Mintea unui Berbec e setata la un nivel inalt, de aceea el gandeste in permanenta prea mult. Acesta e foarte sensibil, ceea ce il impinge adesea la tulburari psihice. Berbecul are un mod de gandire complex care il saboteaza prin proiectarea unor situatii nefericite de moment. El se teme de rezultat si asta il determina sa fie confuz si foarte ingrijorat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.