Cele mai invidioase zodii. Nu se bucura niciodata pentru altii!

1
De Cristina Tudor
15 oct. 2022

Nefericirea ta le face fericite, iar viata lor este plina de resentimente.

Resentimentele au la baza un sentiment profund de nesiguranta si asta se intampla, de obicei, din cauza invidiei si geloziei. Treaba cu invidia este ca nimeni nu recunoaste cu adevarat ca este invidios, asa ca identificarea motivelor pentru care o persoana poate avea astfel de izbucniri este uneori extrem de dificila.

Resentimentele apar de regula atunci cand o persoana isi doreste ce are o alta persoana. Ea nu poate fi fericita pentru succesul celorlalti, pentru ca are impresia ca daca un lucru bun i se intampla altcuiva, atunci ea nu mai reprezinta nimic.

Oamenii plini de resentimente iti vor spune ca iti doresc tot binele din lume, dar sunt doar vorbe. Ei asteapta sa esuezi si sa se hraneasca cu nefericirea ta!

Balanta

Balanta are o problema cu fericirea celorlalti, mai ales daca isi doreste in secret lucruri pe care acestia le detin. Balanta alege sa ii judece si sa le gaseasca nod in papura, in loc sa caute sa invete metodele prin care acestia reusesc sa obtina tot ceea ce au si, daca e moral, sa le aplice la randul ei.

Fecioara

Fecioara invidiaza oamenii pentru aspectul fizic, relatiile, sanatatea sau averea lor.

Ea nu va fi niciodata fericita pentru o alta persoana pentru ca e prea lipsita de incredere si toata lumea o frustreaza.

Berbec

Berbecul nu tolereaza fericirea altora. Desi ar dori sa ii convinga pe toti ca el e bine intentionat si plin de compasiune, adevarul este cu totul altul. El e invidios pe oricine are mai mult ca el. Nu va recunoaste niciodata ca are aceasta slabiciune, ci va iesi in fata pentru a te anunta ca ceea ce faci nu e mare lucru. Ii place sa distruga fericirea altora.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com