Cele mai norocoase 3 zodii in luna octombrie 2022

1
De Cristina Tudor
24 sept. 2022

Iata care sunt cele mai norocoase 3 zodii din luna octombrie si ce lucruri bune li se vor intampla!

Ce semne astrologice sunt pe lista? Un indiciu: doua semne de pamant si un semn de apa.

Ca in orice situatie, unul este mai norocos decat altul. In luna octombrie, exista trei zodii carora astrele au decis sa le acorde doar mari oportunitati. Dragoste, bani, sanatate, totul le zambeste. Aproape ca ar putea uita de toate relele din restul anului!

Cele mai norocoase 3 zodii in luna octombrie 2022

Scorpion

In ceea ce priveste dragostea, Venus si Jupiter le ofera mari perspective Scorpionilor. Celibatarii sunt acum deosebit de activi in gasirea unui partener, sunt in cautarea unei mari iubiri, care nu este departe. Prin urmare, Scorpionii ar trebui sa-si tina ochii deschisi in aceasta luna. Pe de alta parte, cei care au deja pe cineva se pot astepta la cateva momente speciale. Cei doi parteneri se vad acum cu ochi complet noi si descopera interese comune de care nici macar nu erau constienti inainte.

Succesul profesional ramane si el pe ordinea de zi. Scorpionii pot privi aceasta luna ca pe un nou inceput. Acum se simt pregatiti sa preia noi sarcini si sa isi stabileasca noi obiective. Sau poate inseamna un loc de munca complet nou. In octombrie, Scorpionii dau dovada de motivatie si convingere in ceea ce fac. Nu e de mirare ca, cu atata pasiune si creativitate, marile oportunitati se pot prezenta.

In plus, moralul Scorpionului este ridicat. Are nervi de otel si stresul nu prea ajunge la el.

Fecioara

Fecioarele se descurca minunat in dragoste in aceasta luna.

Cele singure continua sa flirteze si sa se indragosteasca. Ceea ce face octombrie si mai special este ca obiectul intalnirii lor ar putea deveni partenerul lor de viata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com