5 cele mai panicate si stresate zodii

1
De Cristina Tudor
23 nov. 2022

Esti una dintre acele persoane care e mereu panicata si nu se poate relaxa o clipa?

Stresul si panica pot provoca o multime de probleme de sanatate, inclusiv afectiuni cardiace. Astrologia poate influenta felul in care reactionezi, asa ca unele zodii sunt mai relaxate, iar altele extrem de stresate.

Iata zodiile care se panicheaza si streseaza din orice:

Leu

Leii tintesc foarte sus. Ei stiu ca sunt valorosi si ca cei din jur sunt cu ochii pe ei. Dar ori de cate ori ceva le ameninta renumele si imaginea, ei tind sa se panicheze. Ce ar trebui sa faca pentru a evita acest lucru? Oamenii nu ii vor mai aprecia daca vad ca au si vulnerabilitati si nu sunt perfecti? Leul nu numai ca isi asuma resposabilitatea pentru lucrurile care au mers prost, ci se simte asa chiar si cu acelea in care nu e implicat. Leul simte o presiune atat de mare asupra lui incat nu este suprinzator faptul ca intra in panica si se streseaza atunci cand si cel mai mic lucru nu merge bine.

Gemeni

Gemenii au tendinta de a se panica si sunt in permenenta in asteptarea dezastrului. Problema lor este ca se ingrijoreaza de lucruri care inca nu s-au intamplat. Uneori, se concentreaza atat de mult asupra a ceea ce se va petrece, incat uita de se intampla acum. Ei trebuie sa nu se mai gandeasca la ce va urma si sa se concentreze asupra lucrurilor pozitive din prezent. Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa fie previzibili, dar trebuie sa renunte la tratarea tuturor lucrurilor ca un potential motiv de ingrijorare care le alimenteaza panica si stresul.

Berbec

Berbecul poate avea un mic motiv de ingrijorare caruia sa ii dea o importanta majora. El e muscat de o insecta si crede imediat ca a fost un paianjen si trebuie de urgenta sa mearga la spital. Apoi el asteapta ceva inainte sa mearga la doctor, timp in care isi imagineaza tot felul de scenarii macabre.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com