Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor FBI

1
De Cristina Tudor
7 oct. 2022

Fiecare semn zodiacal are propriile caracteristici si e special in felul sau. Unele zodii iarta usor, pe cand altele se razbuna crunt!

FBI-ul a publicat datele de nastere ale criminalilor in serie si ale psihopatilor, asa ca iata ce zodiile care sunt cele mai periculoase, pornind de la cele mai inofensive:

Gemeni

Gemenii sunt cei mai putin periculosi, desi unii spun lucruri rele despre ei. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei nu iau nimic prea in serios si sunt oameni buni. Sunt prea vorbareti si nu au intentia de a rani sau ucide pe cineva.

Varsator

Varsatorul esre un alt semn zodical destul de inofensiv, deoarece crede cu adevarat in justitie. Cu toate acestea, ego-ul lor este mare si este, de asemenea, unul dintre cei mai destepti oameni. Chiar daca fac o crima, dovezile dispar in cel mai scurt timp.

Leu

Leii sunt mandri si puternici, dar cu toate acestea, nu fac rau altor persoane.

Balanta

Balanta e rabdatoare, dar este putin mai periculoasa decat zodiile enumerate anterior. Ea isi pierde cumpatul atunci cand altii ii fac rau.

Fecioara

Fecioara se situeaza undeva la mijloc, dar se indreapta catre partea periculoasa. Ea are tendinte psihopatice, insa nu alege intotdeauna violenta. Mai des face activitati frauduloase.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com