3 cele mai usor de iubit semne zodiacale: Balantele te cuceresc inainte sa-ti dai seama

1
De Teodora Tirca
25 nov. 2022

Nu sunt doar cele mai vanate de sexul opus, ci si iubite de absolut toti cei care le inconjoara. Au un fel minunat de a-si exprima personalitatea.

Multi factori diferiti contribuie la personalitatea, comportamentul si dispozitiile unice ale cuiva – iar configuratia unica a planetelor din harta ta natala poate fi una dintre acele forte influente, spun astrologii pentru Bustle.com.

In timp ce unele semne zodiacale sunt renumite pentru ca au un temperament inflacarat sau un simt al umorului ascutit (gandeste-te la semnele de foc), exista altele care sunt cunoscute pentru latura lor „dulce” si fermecatoare.

Desigur, a fi o persoana „dulce” nu e o trasatura rezervata doar unora dintre zodii: oricine poate fi iubitor, placut si bun, indiferent de semnul sub care s-a nascut. Acestea fiind spuse, calitatile precum bunatatea si amabilitatea se pot manifesta in moduri foarte diferite, in functie de pozitiile planetare din harta natala a cuiva. De exemplu, oamenii ale caror semne ale soarelui, lunii sau ascendentului sunt conduse de elementul foc sunt simpatice prin faptul ca sunt calde si optimiste, in timp ce semnele de pamant sunt vazute mai degraba ca fiind intelepte, acei oameni la care mergi pentru un sfat.

Semnele de mai jos, menite sa te cucereasca cu dulceata lor, tind sa-si arate partile fermecatoare fiind sociabile si atente cu cuvintele lor, au o inima tandra si sunt deosebit de empatice.

Jennifer Lopez le-a impus iubitilor ei aceste 8 reguli stricte

Rac

Racul poate fi echipat cu un set ascutit de clesti si o stare de spirit schimbatoare, dar in general este bland si face parte, fara indoiala, din categoria celor mai dulci semne zodiacale. Atenti si plini de compasiune, Racii sunt cei care au grija de ceilalti si nu se pot abtine sa nu faca tot posibilul pentru a se asigura ca oamenii din jurul lor se simt in siguranta si au tot ce le trebuie. Acest semn cu inima blanda nu vrea sa vada in jurul sau oameni raniti sau ignorati, asa ca se asigura intotdeauna ca este amabil si adaptabil la nevoile celorlalti. Ca semn de apa condus de luna cu valente materne, Racul este sensibil si intelege bine emotiile celorlalti, venind in intampinarea lor.

Balanta

Putin zahar indulceste orice vorba, si niciun semn zodiacal nu stie asta mai bine decat Balanta, care te cucereste iremediabil cu zambetul sau iubitor – chiar si atunci cand iti spune un adevar dur. Balanta este cunoscuta pentru ca este cordiala, politicoasa si diplomata, iar comportamentul sau binevoitor o ajuta sa se inteleaga cu aproape oricine. Este un semn de aer sociabil, dar planeta sa conducatoare, Venus, ii confera acel strop de dulceata care face diferenta. Venus este planeta iubirii, frumusetii si relatiilor, asa ca influenta sa incantatoare asupra personalitatii Balantei ajuta la inmuierea celor mai aspre inimi. In calitate de conducatori zodiacali ai echilibrului, simbolizati de cantar, cei nascuti sub semnul Balantei isi doresc in mod natural sa pastreze pacea si sa evite conflictul cu orice pret – iar a fi foarte amabili este una dintre modalitatile prin care impiedica situatiile dificile sa degenereze.

Cele mai greu de iubit semne ale zodiacului

Pesti

Daca ai intalnit vreodata o persoana nascuta in zodia Pesti, atunci stii ca acest semn de apa este iubitor, si nu luptator. Semnul eteric si sensibil al pestelui este nemarginit de idealist, cu o capacitate nesfarsita de compasiune – ceea ce ii confera acea dulceata naturala. Pestii sunt tandri si agreabili, le place sa se lase dusi de val si rareori cutremura barca sau spun cuvinte dure.

Datorita rolului visator si spiritual al lui Neptun ca guvernator planetar, Pestii sunt binecuvantati cu multa empatie si un puternic simt al intuitiei. Sunt mereu in contact cu propriile emotii profunde si pot capta sentimentele celorlalti la fel de usor, ceea ce le confera o abilitate vindecatoare.

Foto: Instagram/@kelseymerritt