Cine se indragosteste in saptamana 15 – 21 mai 2023. Apare iubirea pentru Raci

1

Incepe o perioada cu un puternic impact pozitiv din partea lui Jupiter, planeta norocului. Aceasta aduce dragostea in viata acestor patru zodii.

Saptamana 15 – 21 mai 2023 vine cu doua vesti foarte bune. Mercur si-a incheiet mersul retrograd, eliberand sectoarele planificarii si ale comunicarii. De acum inainte, relatiile noastre devin mai armonioase, iar problemele sunt mai usor de gestionat. Daca ai avut probleme in cuplu, vei beneficia de posibilitatea de a le discuta deschis si de a le clarifica.

A doua jumatate a lunii mai aduce eliberare pentru 4 zodii. Mercur retrograd se incheie si aduce armonie in relatii

Jupiter presara „praf de noroc” peste majoritatea zodiilor, favorizand sectorul amoros. Patru nativi beneficiaza in mod special de avantaje in planul iubirii.

Cine se indragosteste in saptamana 15 – 21 mai

Pentru anumite zodii, saptamana aceasta poate fi una plina de surprize. Iata patru zodii care ar putea sa isi gaseasca dragostea in urmatoarea perioada!

Rac

Pentru Raci, saptamana 15 – 21 mai 2023 ar putea aduce oportunitati de a se conecta cu cineva special. Acest semn zodiacal este foarte intuitiv si isi asculta intuitia in alegerea partenerului potrivit. Daca esti Rac, ai mari sanse sa-ti intalnesti sufletul pereche prin intermediul unui prieten comun sau sa fii atrasa de cineva care te intelege cu adevarat.

Leu

Leii au farmecul lor aparte si atrag atentia in orice incapere in care se afla. In saptamana 15 – 21 mai, daca esti nascuta in acest semn zodiacal, te poti astepta sa-ti gasesti dragostea intr-un loc public, cum ar fi un bar sau un club. Ar putea fi vorba despre o conexiune instantanee si pasionala. Fa tot posibilul sa te asiguri ca profiti de ocazie, caci s-ar putea sa fie vorba chiar de persoana pe care ai asteptat-o toata viata.

Zodiile cu noroc in luna mai 2023. Gemenii se indragostesc

Fecioara

Fecioarele sunt cunoscute pentru natura lor analitica si isi aleg partenerii cu mare atentie. Daca si tu te-ai nascut in acest semn, ai putea sa te indragostesti in zilele ce urmeaza de cineva care iti completeaza personalitatea perfect. Chiar daca s-ar putea sa fii reticenta la inceput, acest om te va ajuta sa te deschizi si sa devii mai aventuroasa. Ar putea fi vorba despre o persoana care te face sa razi si care iti ofera ocazia sa experimentezi lucruri noi.

Sagetator

Persoanele din acest semn sunt aventuroase si curioase, isi doresc mereu sa incerce lucruri noi. Saptamana aceasta, daca esti nascuta in zodia Sagetatorului, s-ar putea sa dai de cineva cu care impartasesti aceleasi pasiuni si care te incurajeaza sa le explorezi. Noul tau tau iubit ar putea fi o persoana care te face sa te simti libera sa iti exprimi adevarata ta personalitate.

Femeia Sagetator iubeste aventura si este mereu gata sa isi dea sufletul pentru omul iubit. Ce o face speciala in relatii

Indiferent de semnul zodiacal, este important sa fii deschisa si sa te lasi condusa de intuitie atunci cand vine vorba de dragoste. Chiar daca nu se intampla nimic in saptamana 15 – 21 mai, dragostea poate veni in orice moment si este important sa fii pregatita!

Foto: Freepik.com