15 citate care descriu perfect o Balanta

1
De Cristina Tudor
20 oct. 2022

E sezonul ei, asa ca nu exista ocazie mai buna de a o aduce in lumina reflectoarelor! Iata 15 citate care descriu perfect zodia Balanta!

Balanta este al saptelea semn al zodiacului si multe dintre vedetele noastre preferate sunt nascute in aceasta zodie, cum ar fi Hilary Duff, Lil’ Wayne, Kim Kardashian si chiar Cardi B!

La Balanta, totul este despre echilibru si corectitudine

Echilibrul si armonia sunt importante pentru ea, ea traieste pentru acel moment in care toata lumea cade la pace sau cand lucrurile se aseaza la locul lor.

Toata lumea are nevoie de un prieten Balanta. Aceste semne de aer cardinale, nascute intre 23 septembrie si 22 octombrie, sunt cunoscute pentru sarmul si diplomatia lor.

Balanta stie cum sa puna capat luptelor chiar inainte de a incepe, uneste grupuri sociale total diferite si incurajeaza chiar si pe cel mai timid Rac sa iasa din carapacea lui.

Balantele sunt catalogate ca fiind superficiale si putin false

Relatiile sunt foarte importante pentru ele, in special cele romantice.

Se stie ca le place flirtul si au intotdeauna parte de iubire in viata lor.

Un lucru care este chiar adevarat este ca Balanta este foarte nehotarata. Indiferent daca este vorba despre ce facultate sa aleaga sau la ce film sa se uite, ii ia o vesnicie sa se hotarasca. Acest lucru se datoreaza faptului ca Balanta cantareste cu atentie avantajele si dezavantajele fiecarui lucru mic.

Daca te-ai intrebat vreodata cum este sa fii o Balanta, atunci ai venit in locul potrivit.

Balantele sunt speciale, iar aceste citate ilustreaza calitatile lor unice. Ele ne arata cuma este sa fii iubit/a de o Balanta si ce isi doreste o Balanta de la ceilalti.

Vei invata ceva noi despre Balantele din viata ta, iar daca esti Balanta, poate vei descoperi lucruri noi despre personalitatea ta.
Inscrie-te in grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

15 citate care descriu perfect o Balanta

„Cand cream pace, armonie si echilibru in mintea noastra, le vom gasi in viata noastra.” – Louise L. Hay

„Sunt o Balanta. Daca cineva ma complimenteaza, ii voi spune ceva dragut. Imi place sa intorc complimentele.” – Amber Rose

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.