Citatul sufletului tau pentru luna august 2022, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
6 aug. 2022

Afla care este citatul pentru sufletul tau pentru ultima luna a verii 2022 in functie de zodia in care te-ai nascut.

Dupa momentele de vindecare divina din iulie, magia lunii august vine cu surprize interesante, momente frumoase, concentrare clara si transformari puternice. Este timpul sa ne concentram in mod constient asupra cresterii si evolutiei sufletului pe masura ce energiile acestei luni ne imping sa continuam sa iesim din zona de confort si sa acceptam adevarul suprem.

Intamplarile pe care le traim ne fac sa ne bucuram din plin de energia Soarelui in Leu si Fecioara. Ceea ce nu ne serveste in prezent incepe sa aiba o vibratie mai scazuta parasindu-ne in cele din urma viata astfel incat sa reusim sa ne eliberam de tot ce tine de trecut si nu ne permite sa evoluam.

Afla care este citatul pentru sufletul tau pentru ultima luna a verii 2022 in functie de zodia in care te-ai nascut.

Horoscop Berbec

Viata este uneori foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta.

Horoscop Taur

Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam.

Horoscop Gemeni

In trecut sunt lectiile. In viitor sunt obiectivele. Invata-le pe primele ca sa le atingi pe celelalte.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.