Compatibilitate Gemeni: in ce zodii se poate afla sufletul lor pereche?

1
De Cristina Tudor
13 iun. 2022

Afla care sunt zodiile cu care Gemenii pot avea relatii de lunga durata.

Sezonul Gemenilor este in plina desfasurare, asa ca este momentul sa ii dedicam mai mult timp si sa vorbim despre compatibilitatea acestei zodii minunate. Gemenii sunt fluturii sociali ai zodiacului, fermecandu-i pe toti cei din jurul lor cu natura energica si cu pofta de viata pe care o au. Astazi e vom indrepta atentia asupra zodiilor cu care sunt compatibile si, bineinteles, cele cu care nu se potrivesc mai deloc.

Zodia Gemeni: Caracteristici importante

Gemenii sunt guvernati de elementul Aer, elementul inteligentei. Ei sunt, de asemenea, condusi de Mercur, planeta comunicarii. Cand aceste doua aspecte sunt unite, atunci persoana care este dominata de ele este o fire cu multe ganduri si idei de impartasit celor din jur. De asemenea, aceasta nu se teme de schimbari, fiind chiar dornica sa le faca deoarece reuseste sa se adapteze incredibil de usor la tot ce inseamna transformare. Simbolic, Gemenii sunt reprezentati de doi gemeni – ceea ce denota o dualitate fata de natura lor. Acest lucru nu inseamna, totusi, ca Gemenii au doua fete – asa cum multi oameni se grabesc sa pretinda. Inseamna pur si simplu ca sunt schimbatori si ca starea lor de spirit se poate schimba de foarte multe ori pe parcursul zilei.

Cuvinte cheie: dragoste, adrenalina, pasiune, distractie, fericire

Destin sentimental: fire foarte libertina si dornica de viata, se va casatori in momentul in care va fi convinsa ca iubeste cu adevarat

Calitati: personalitate aparte, vorbaret, curios, maestru in arta comunicarii

Gemenii sunt o zodie complexa, care cere independenta si respect.

Zodia Gemeni in iubire

Trasaturi pozitive in relatiile sentimentale: energie, sociabilitate, pofta de viata, inteligenta, grija de cealalta persoana, flexibilitate, amuzament, imprevizibilitate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com