Compatibilitate Pesti. In ce zodie se poate afla sufletul pereche al Pestilor

1
De Cristina Tudor
25 iun. 2022

Pestii sensibili si blanzi sunt semne de apa, ceea ce inseamna ca sunt ghidati de emotii puternice si de intuitie de-a lungul intregii vieti. De asemenea, ei sunt un semn foarte linistit, relaxat, ce se adapteaza schimbarilor pe parcurs si curge lin precum apa.

Zodia Pesti este ultimul semn al zodiacului european, ceea ce inseamna ca trage dupa ea bagajul tuturor experientelor de viata, asumandu-si si bagajele tuturor semnelor anterioare. Acest lucru face ca aceasta zodie sa fie una plina de compasiune, de empatie si de intelegere.

In relatia de cuplu, o persoana nascuta in zodia Pesti este prezenta non-stop, sustine neconditionat, iubeste fara masura, sincer, matur si cu tot sufletul. Ea va face sacrificii incredibile pentru ca cei pe care ii iubeste sa fie bine.

Cu siguranta esti curioasa sa stii care sunt semnele zodiacale care se potrivesc cel mai bine cu Pestii, asa ca nu te mai tinem in suspans si ti le dezvaluim in cele ce urmeaza.

Cele mai compatibile semne zodiacale cu zodia Pesti:

1. Rac

Racul este semn de apa, ca si Pestii – iar semnele cu acelasi element se inteleg la un nivel foarte profund. Cele doua zodii se inteleg foarte bine pe toate planurile pentru ca sunt concentrate pe emotie si energii interioare puternice.

Racul poate fi foarte romantic, ceea ce este un lucru foarte bun deoarece aduce mai multa pasiune si atentie in relatia de cuplu (persoana nascuta in zodia Pesti este sensibila, insa nu reuseste sa isi exprime liber sentimentele si starile).

Citeste mai multe pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com