Compatibilitate sexuala. Iata cu ce zodii te potrivesti cel mai bine in dormitor!

1
De Cristina Tudor
13 mai 2022

Compatibilitatea sexuala este un lucru real, iar aici poti afla cu ce zodii te potrivesti cel mai bine in pat!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Stil sexual: pasional si nerabdator si unul dintre cele trei semne de foc care vor sa treaca la treaba. Nu te vei abosi sa iti tratezi partenera/ul cu romantism sau flori. Esti un actor si preferi o distractie picanta si energica in timpul unei partide de amor.

Vrei ceea ce vrei si il vrei acum. Esti genul de persoana care vrea sa-si multumeasca partenera/ul in dormitor, dar nu iti vei pierde timpul cu preludiul.

Compatibilitate sexuala: Leu, Sagetator, Gemeni, Varsator.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Stil sexual: tu vrei o cina romantica, un vin bun si sa fii sedus/a lent. Esti un partener/a senzual care va dori o singura persoana. Iti place sexul deliberat si necomplicat si ai un libido nebun.

Compatibilitate sexuala: Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stil sexual: fiind un semn de aer cerebral si verbal, tu esti mai intai stimulat mental si apoi fizic. Odata ce ai fpst vrajit/a, trebuie sa fii dus/a rapid in dormitor, deoarece mintea ta poate fi usor distrasa. Sexul va fi pasional si probabil destul de vocal.

Iti place sa vorbesti in timpul sexului si iti place sa vorbesti despre sex. Dupa ce atingi punctul culminant, s-ar putea sa devii agitat/a si sa vrei sa te ridici din pat.

Compatibilitate sexuala: Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com